Victor Ponta, vacanţă în Turcia cu Dinu Pescariu. Ponta se ceartă de pe terenul de golf cu Mihai Tudose FOTO

Victor Ponta se află zilele acestea la un turneu de golf în Turcia, unde face echipă cu Dinu Pescariu, inculpat şi denunţător în dosarele Microsoft. Victor Ponta a fost chiar premiat pentru loviturile sale. În ultimele zile, Pro România, partidul condus de Ponta, este zguduit de un adevărat scandal, după ce mai mulţi parlamentari ai partidului au fost suspendaţi pentru că au votat guvernul Orban, în ciuda ordinului de partid.

06 nov. 2019, 12:52

Poze cu Victor Ponta alături de Dinu Pescariu pe terenul de golf au apărut pe pagina de Facebook a Turneului Montgomerie Maxx Royal, a dezvăluit G4Media.ro. Echipa lor a ieşit pe primul loc după prima zi a turnelui, iar Victor Ponta a fost preiat pentru cea mai lungă lovitură (longest drive).

Pro România traversează o adevărată criză, în timp ce preşedintele partidului se relaxează pe terenul de golf. De altfel, chiar Victor Ponta a declanşat „războiul” în partid, după ce a anunţat că-i va da afară pe parlamentarii care au votat în favoarea Guvernului Orban. 

Mihai Tudose refuză să plece şi îi cere în schimb lui Ponta să-şi dea demisia. Daniel Constantin, unul dintre fondatorii partidului, a anuţat că îşi va da demisia, după ce a fost suspendat.

Citeşte şi: Mihai Tudose a fost şters de pe site-ul partidului Pro România. Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, ceilalţi „trădători”, încă nu