Victor Ponta, verdict după 8 ani de la tragedia #Colectiv: „Au fost chestiuni pur politice, din afara țării, pe care Iohannis mereu le-a servit” | EXCLUSIV

Victor Ponta a dat cărțile pe față, la opt ani de la tragedia de la Colectiv, în urma căreia mișcarea #REZIST l-a împins să-și dea demisia. Fostul premier susține că toată „regia" a fost bine pusă la punct din afară. 

15 aug. 2023, 22:04
Victor Ponta, verdict după 8 ani de la tragedia #Colectiv: „Au fost chestiuni pur politice, din afara țării, pe care Iohannis mereu le-a servit” | EXCLUSIV

Victor Ponta a vorbit marți seara, la România TV, despre lanțul de ONG-uri controlate de către George Soros, pentru a face propagandă în diverse state ale lumii, pentru a controla puterea politică.

„(…) Mă întorc la cel mai dureros eveniment din istoria României trăit de mine, tragedia de la Colectiv. Ai protestat și ai zis #CorupțiaUcide!. OK. A plecat Ponta. OK. De atunci, cred că domnul ministru al Sănătății (Alexandru Rafila, PSD) a zis că avem mai puține paturi de tratat arși decât atunci. De atunci au murit oameni arși. Cei care țipau atunci n-au zis nimic. 

La Untold, la festival, a fost un incident. Bine că oamenii nu s-au panicat, că erau afară. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat nimic! Dar nu a mai fost cu #CorupțiaUcide, că trebuie să fie schimbat cineva. Pe mine asta mă supără: dacă ești interesat de sănătate, de mediu, de copii, fii tot timpul interesat!

Majoritatea au fost chestiuni pur politice, din afara țării, pe care domnul Iohannis mereu le-a servit”, a declarat fostul premier.

George Soros a predat „cheile imperiului” fiului său, Alexander Soros

George Soros a devenit cunoscut publicului larg în special prin intermediul activității sale politice, indirecte. Prin intermediul ONG-urilor și a trusturilor media pe care le finanțează, miliardarul a fost un puternic intermediar cu ajutorul căruia s-au răsturnat guverne și s-au montat altele în loc.

Afaceristul de origine maghiară este un mare adversar al politicienilor suveraniști, conservatori, fiind în conflict deschis cu Donald Trump, fost președinte al SUA, potențial prezidențiabil și cu Viktor Orban, premierul Ungariei.

VEZI AICI noile planuri ale familiei Soros.