EXCLUSIV Victor Ponta, comparaţie între Colectiv şi incendiul de la Untold: „Nu mai există interes politic să cadă capete. Suntem ipocriţi şi tăcem când ne plac cei de la putere”

Un echipament de pe scenă a luat foc, chiar în timpul unui concert, în prima zi a festivalului UNTOLD din Cluj-Napoca. Participanţii au încercat să opreacă flăcările cu o pătură, însă în cele din urmă incendiul a fost stins de un echipaj ISU.

07 aug. 2023, 21:28
EXCLUSIV Victor Ponta, comparaţie între Colectiv şi incendiul de la Untold: „Nu mai există interes politic să cadă capete. Suntem ipocriţi şi tăcem când ne plac cei de la putere”

Fostul premier Victor Ponta a intervenit în direct în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, pentru a vorbi despre incidentul din prima zi a festivalului Untold, care se putea transforma într-o tragedie, mai ales că în stadionul din Cluj erau înghesuiţi aproape 100.000 de tineri.

„Sunt pregatit (n.r. să-şi dea demisia pentru incendiul de la Untold), dar insist totusi sa nu-i faca doamna Kovesi dosar lui Boc, sa-l bage in inchisoare ca pe Piedone.

In primul rand, bine ca nu s-a intamplat ca la Colectiv, ca a fost in aer liber. Dar dincolo de asta, Romania este tara ipocriziei, probabil unii dintre cei de la Untold erau si in 2015 in  piata si strigau „coruptia ucide”.

Aveti impresia ca acum e totul ok in caminele de batrani, aveti impresia ca acum, daca dispar niste fete, ca la Caracal, se procedeaza altfel?

Citeşte şi: UNTOLD 2023, aproape de un nou COLECTIV 2015! Scena a luat foc de la artificii la show-ul lui Alok VIDEO

Eu cred ca acum e mai rau decat atunci, dar nu mai exista interes politic, cum a fost atunci, sa cada niste capete.

Au murit oameni in spitale, arsi, si nu s-a intamplat nimic. Atunci a fost altceva, ca murise bietul motociclist si tot nu cazuse guvernul.

Uitati-va ca misnistrul Sanatatii a spus adevarul acum o luna, ca avem mai putin decat pe vremea Colectiv sa tratam ceva. Credeti ca are Clujul capacitate sa trateze? Daca suntem ipocriti si tacem din gura cand ne place de ala de la putere, sa avem grija, ca ne merg copiii la festivaluri, dar nimic nu s-a schimbat de atunci, e mai rau acum.”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate la România TV.

Citeşte şi: Claudiu Năsui a trecut în declaraţia de avere sute de mii de lei în acţiuni. De ce se împotrivesc liderii USR măsurilor guvernului Ciolacu