Victor Ponta vrea discuţii cu companiile private pentru REDUCEREA preţului la combustibili

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la debutul şedinţei de Guvern, că miniştrii Transporturilor şi Finanţelor vor avea discuţii cu companiile private din domeniul combustibililor pe marginea preţulului la carburanţi astfel încât să ajungem "la un pret corect şi rezonabil".

07 ian. 2015, 11:03
Victor Ponta vrea discuţii cu companiile private pentru REDUCEREA preţului la combustibili

Guvernul face apel către companiile petroliere pentru rediscutarea preţului combustibililor. Asta în contextul în care preţul barilului a scăzut sub 50 de dolari, iar accizele au fost îngheţate la nivelul anului trecut. 

Îi rog public pe Ministrul Transporturilor şi al Finanţelor să aibă o discutie cu companiile private din domeniul combustibililor pentru că acciza a ramas ca in 2014, toate taxele sunt ca în 2014, pretul petrolului a scazut peste tot in lume, numai la noi nu scade. Sigur nu Guvernul face pretul la pompă, dar sunt absolut convins că o discutie serioasa cu companiile ne va ajuta să ajungem la un pret corect şi rezonabil”, a spus Victor Ponta.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta cere SANCŢIUNI în cazul de la Argeş: Trebuie luate măsuri să nu se mai întâmple asemenea PROSTII