Victor Ponta: Ministrul Justiţiei gândeşte şi acţionează ca o kaghebistă sinistră

Victor Ponta o atacă pe ministrul Justiţei, Raluca Prună, pe care o compară cu "o kaghebistă sinistră".

14 mart. 2016, 11:03
Victor Ponta: Ministrul Justiţiei gândeşte şi acţionează ca o kaghebistă sinistră

Fostul premier Victor Ponta reacţionează în legătură cu ordonanţa de urgenţă, aprobată vineri, cu privire la interceptările SRI.

„M-am ținut departe de discuțiile din ultima perioadă. Dar când văd un ministru al Justiție dintr-o țară membră UE că gândește și acționează ca o kaghebistă sinistră fac un apel către toți cetățenii încă liberi din România – drepturile noastre fundamentale NU sunt „un lux teoretic”!

Dacă iar tăcem de frică vom ajunge mult mai rău decât în anii 50 când comuniștii (cu exact aceeași gândire ca Madam Prună sau Macovei) au distrus această țară!

Vă propun să nu tăcem de data asta!”, scrie Victor Ponta pe o reţea de socializare.

Raluca Prună se apără: Criticile cum că am înfiinţat nu ştiu ce direcţie a Securităţii sunt complet nefondat

Consiliul Suprem de Apărare a Țării a avizat favorabil, vineri, ordonanța de urgență adoptată de Guvern privind unele măsuri pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse în procesul penal.

Potrivit OUG, procurorii și organele de cercetare penală vor fi singurii în măsură să pună în executare mandatele de supraveghere tehnică dispuse în dosarele de cercetare penală, utilizând în mod nemijlocit și independent infrastructura Serviciului Român de Informații.

Ministrul Prună a anunțat că ordonanța adoptată de Guvern modifică patru acte normative: Codul de procedură penală, Legea privind organizarea judiciară, Legea privind organizarea și funcționarea DIICOT, precum și Legea privind organizarea și funcționarea SRI.