Ponta, despre creşterea pensiilor cu 40%: „Pensionarii nu cred că plecau cu banii, tot Cîţu îi lua înapoi din taxe şi impozite”

Preşedintele Pro România a fost invitatul lui Victor Ciutacu, la România TV, unde a comentat temele de mare interes ale momentului, principala fiind votul din parlament, de marţi, pe legea rectificării bugetare, la care PSD a adus un amendament ce prevede creşterea pensiilor cu 40%. 

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 18:21
Ponta, despre creşterea pensiilor cu 40%: „Pensionarii nu cred că plecau cu banii, tot Cîţu îi lua înapoi din taxe şi impozite”

Ulterior votului din parlament, Ludovic Orban a atacat dur PSD, pe ai cărui membri i-a numit „criminali economici”, dar Ponta îl contrazice, afirmând că economia ţării „nu s-a dărâmat” nici în 2012 când, fiind premier, actualul preşedinte Pro România a mărit pensiile şi salariile.

„Bine ca se termina campania electorala. Eu sunt vechi in politica, dar parca e cea mai urata, ciudata. Foarte greu sa spui ce se va intampla in urmatorii 4 ani, a fost la oase.

Eu am votat pentru rectificarea bugetara. Nu are Romania bani, dar oricum se imprumuta. Acest discurs de bocitoare l-am primit in 2012 cand am zis ca dau inapoi pensiile si salariile. Le-am dat si nu s-a daramat Romania. Cand am luat aceste decizii, PNL era cu mine in guvern si ne certau ceilalti, dar PNL zicea ca Ponta e cel mai liberal guvern.

Trump trimite la fiecare cetatean 1000 de dolari. Macron a zis ca nu-l intereseaza ce zice UE, ei baga bani in economia Frantei. Pensionarii nu cred ca plecau cu banii in Elvetia, tot Citu ii lua inapoi din taxe si impozite. Economia este peste tot sleita.

Pe langa Orban, Boc a fost un premier nemaipomenit. Eu cred ca anul viitor va fi mai rau decat anul asta, pentru ca tot ce nu rezolvam, se aduna si se multiplica pentru la anul. Orice boala netratata la timp, se agraveaza.”, a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi: Traian Băsescu: „Premierul a anunţat piaţa bancară că România intră în incapacitate de plată. Un prost mai mare unde poţi găsi?”