Victor Rebengiuc, atac dur la adresa politicienilor: „Până nu pleacă toți ăștia care sunt acum în Guvern sau Parlament, nu se schimbă nimic!”

Victor Rebengiuc a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, unde i-a atacat dur pe actualii politicieni care ne conduc țara.

17 feb. 2023, 22:17
Victor Rebengiuc, atac dur la adresa politicienilor: „Până nu pleacă toți ăștia care sunt acum în Guvern sau Parlament, nu se schimbă nimic!”

Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori ai României a acceptat invitația lui Mihai Bobonete în cadrul podcastului său, unde a făcut dezvăluiri despre cum a fost viața sa până acum.

Citiți și: Confesiunile lui Victor Rebengiuc! Care a fost episodul dramatic din viața marelui actor

Recent, marele actor a împlinit frumoasa vârstă de 90 ani, însă continuă să uimească prin energia pe care o are atunci când urcă pe scenă, unde interpretează și fascinează cu aceeași forță cu care i-a obișnuit pe iubitorii de teatru și film.

De asemenea, marele actor a mărturisit că este dezamăgit de felul în care politicienii au condus țara până acum și nu este deloc optimist în ceea ce privește viitorul țării.

Victor Rebengiuc: „Singurul meu regret e că m-am născut în țara asta”

„Aș fi putut avea o altă viață, o viață normală, pe care am vrut-o și mi se părea că o vrem cu toții. Acum văd că se zice că A, era mai bine înainte! Habar n-au. Poate în altă țară ajungeam un alt actor, un altul mai bun, cine știe.

Până nu pleacă toți ăștia care sunt acum în Guvern sau Parlament și nu se face o curățenie categorică, nu se schimbă nimic. Trebuie să vină și niște oameni noi, care au mai studiat în străinătate. Poate nu o să avem timp să îi oprim total de la furt, adică voi, că eu nu o să mai timp să mai am timp să mă ocup de ei, dar vor fi mai îngrijiți, o să fure mai puțin. Și se vor ocupa și de sarcina care le-a fost încredințată”, a mărturisit Victor Rebengiuc.

Interviul a avut loc la Teatrul Bulandra, acolo unde marele actor poate fi întâlnit pe scenă cu un rol emoţionant în piesa ”Tatăl”, care va avea loc în data de 4 martie.

De asemenea, actorul a vorbit și despre mariajul cu actriţa Mariana Mihuţ, cu care este căsătorit din 1965. Cei doi artişti au un fiu pe nume Tudor, care este arhitect.

Victor Rebengiuc a avut o activitate de 67 de ani în teatru și film, jucând sute de roluri. Printre numeroase distincții primite în cariera se numără Ordinul Național „Steaua României” în grad de cavaler și decorația „Nihil Sine Deo” din partea regelui Mihai I.

Citiți și: Victor Rebengiuc nu trage cortina, va urca pe scenă „cât îl vor ţine puterile”