Victor Rebengiuc împlinește 91 de ani. Colegii și spectatorii i-au făcut o surpriză pe scenă

Victor Rebengiuc împlinește 91 de ani. Fiecare spectacol "Tatăl" se încheie cu aplauze care durează minute, dar și cu oameni în lacrimi. Însă, de această dată, a fost diferit, colegii și spectatorii i-au făcut o surpriză pe scenă, sărbătorind cu tort și șampanie ziua de naștere, care este pe 10 februarie.

09 feb. 2024, 16:53
Victor Rebengiuc împlinește 91 de ani. Colegii și spectatorii i-au făcut o surpriză pe scenă
Victor Rebengiuc împlinește 91 de ani

Victor Rebengiuc împlinește 91 de ani. „Este ziua mea, din an în an am câte o zi, în fiecare an am o zi. Împlinesc câte un an. Nu ştiu cât o să mai ţină chestia asta, că e obositor, să ştiţi, e foarte obositor.

Dar mă străduiesc să fac faţă. Să vă dea Dumnezeu sănătate. Doamne ajuta! Nu vreau nimic mai mult decăt sănătate. Decât să trăieşti în dureri şi în chinuri…„, a declarat actorul, pentru Observatornews.ro.

Citește și: Victor Rebengiuc, copilărie marcată de despărțirea părinților: „Nu am avut tată. Am fost crescut de bunicii materni”

Victor Rebengiuc împlinește 91 de ani

Teatrul Bulandra a făcut o postare pe rețelele sociale, în care a postat un video cu reacția celebrului actor, atunci când 300 de oameni i-au cântat „La mulți ani”. Absolut toată lumea a fost invitată la un pahar de şampanie şi o felie de tort cu imagini celebre din cariera sărbătoritului.

Când ești un om ca nimeni altul, ziua ta nu e o zi ca oricare alta. Ieri am trăit emoții cât pentru un an. Am asistat cu bucurie la petrecerea surpriză, pe scenă, pentru marele actor Victor Rebengiuc care peste două zile va împlini…91 de ani!

Peste 300 de spectatori i-au cântat La mulţi ani şi l-au sărbătorit cu tort şi şampanie la Teatrul Bulandra. Sunt mandră și onorată și foarte bucuroasă că am fost acolo. La multi ani, Maestre!„, este mesajul transmis de jurnalista Ana Maria Gheorghe.