Victor Slav, adevărul despre majorarea pensiei alimentare. Ce i-a cerut Bianca Drăguşanu

Victor Slav, 38 de ani, a ținut să lămurească unele aspecte legate de apariție fostei sale soții, Bianca Drăgușanu, în platoul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Acesta a subliniat că are o relație foarte bună cu mama fiicei sale.

17 apr. 2019, 17:28
Victor Slav, adevărul despre majorarea pensiei alimentare. Ce i-a cerut Bianca Drăguşanu

Victor Slav a fost provocat să vorbească despre majorarea pensiei alimentare, cerută de Bianca Drăgușanu la TV.

„Hai să o luăm punctual. Unu la mână: eu și cu Cătălin Botezatu suntem colegi și avem o relație foarte ok, iar doi: eu cu Bianca, mama copilului meu, suntem la fel, într-o relație foarte, foarte bună. Suntem oameni civilizați, așa că nu văd de ce nu am putea să fim pe canapea într-o emisiune, care, apropo, este emisiunea mea și a celor doi colegi”, a spus Victor Slav în cadrul unui live făcut pe pagina de Facebook a revistei VIVA!.

Victor Slav, scene intime cu o nouă cucerire. Cine este bomba sexy care l-a făcut să o uite pe Raluca „Bombardiera” FOTO

„Mi se pare mie sau te înțelegi cu Bianca mai bine decât pe vremea când erați împreună?”, a întrebat Dana Enache, redactorul șef al revistei VIVA!.

„Ce pot să spun?! Am avut momente bune și momente rele. În momentul de față, dacă compari cu momentele rele când eram un cuplu, da, mă înțeleg mult mai bine. Dar ce se întâmplă acum, eu zic că este normal să fie între doi oameni care au de crescut un copil”, a mărturisit Victor Slav.

La un moment dat, prezentatorul de la Kanal D a fost întrebat despre majorarea pensiei alimentare – un subiect adus în discuție de Bianca Drăgușanu chiar în cadrul emisiunii moderată de Victor Slav.

„Ei, după cum ai observat, a fost un roast la noi în emisiune. Nouă ne place să spunem un roast marca „Vulturii de noapte”, un altfel de roast, că nu a fost chiar un roast ca la carte. Știm cu toții ce înseamnă ca la carte un roast. A fost light, ca să spunem adevărul și aia a fost, bineînțeles, o glumiță care făcea parte din acel moment”, a răspuns Victor Slav.

Victor Slav şi Bianca Drăgușanu au o fetiţă, Sofia Natalia, născută pe 26 septembrie 2016.