Victor Slav dă de pământ cu Bianca pe Facebook. Mesajul lui a strâns în câteva ore peste 16.000 de like-uri

Victor Slav a decis să divorţeze de Bianca Drăguşanu, după ce aceasta a fugit la Paris cu Adrian Cristea. Chiar dacă roşcata şi-a recunoscut greşeala, prezentatorul pare de neclintit şi spune că "minciuna premeditată e o chestiune de caracter".

10 ian. 2014, 15:08

După ce aventura ei cu fostul iubit, Adrian Cristea, a ieşit la iveală, Bianca Drăguşanu pare să fie cuprinsă de remuşcări şi dărâmată de gravitatea faptelor sale. Roşcata a fost surprinsă de paparazzii în miezul nopţii în faţa blocului unde stă Victor Slav. Roşcata era plânsă toată şi nemachiată. Bianca a stat în faţa blocului, în frig, şi se ruga de soţul ei să-i deschidă uşa de la interfon. Roşcata era agitată şi gesticula. Pe la ora 3 şi jumătate, Bianca a coborât plânsă toată şi s-a urcat în maşina ei, reuşind cu greu să plece din parcare.

Vezi: Imagini nemaivăzute cu Bianca Drăguşanu. PLÂNSĂ şi TRANSFIGURATĂ, soţia lui Victor Slav este de nerecunoscut

Deşi a declarat că îşi recunoaşte greşeala, Victor Slav pare de neclintit. Prezentatorul este ferm hotărât să divorţeze şi să meargă mai departe în viaţă fără roşcată. În urmă cu câteva ore, el a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care dă de înţeles că minciuna l-a deranjat foarte mult şi asta nu poate ierta.

 

Mesajul postat de Victor pe Facebook a strâns în scurt timp peste 16.000 de like-uri şi numeroase comentarii.

„Foarte adevarat si daca-i permiti unui om sa te minta o data te va minti mereu”, „Bianca a mintit de cand se stie, se hraneste cu minciuna”, „Esti un tip frumos,o sa-ti gasesti alte fete mult mai frumoase si cu caracter la fel de frumos,meriti ceva mai bun decat mahalagioaica de Bianca Dragusanu,desi ieri m-au impresionat lacrimile ei,parea ca sincer te iubeste…arata cam naspa nemachiata…tu arati bine si vinat la ochi…..”, „Bianca nu poate sta departe de presa………sa fim seriosi daca a fost in stare sa accepte pt publicitate sa faca sex cu Botezatu in padure lasandu-se filmata SIGUR NU POATE STA DEPARTE DE PRESA”,  sunt doar câteva comentarii.

Imaginii SENZAŢIONALE cu hotelul în care Bianca a stat ascunsă cu Adrian Cristea. Vezi câţi bani s-au dat

Aflat într-un moment dificil, după ce soţia l-a înşelat cu fotbalistul Adrian Cristea, Victor Slavşi-a găsit un „aliat” în fosta lui iubită, Anda Adam. Bianca Drăguşanu va avea o surpriză de proporţii când va vedea mesajul scris de Anda.
 

Divorţul dintre Bianca Dragusanu şi Victor Slav pare să nu mai aibă cale de întoarcere. Asta, deşi cei doi şi-au negociat împăcarea ore întregi la telefon. El şi-ar fi găsit un avocat care să-l ajute să devină un bărbat liber. În schimb, ea pare că s-a resemnat; a ieşit la mall şi a postat pe facebook poze în care nu poartă verigheta.

Citeşte şi Semne astrale că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu erau sortiţi unul pentru altul

Bianca Dragusanu a dat primele declaraţii despre scandalul în care este implicată şi a admis că a fost cu Cristea la Paris, motivul pentru care Victor Slav vrea să divorţeze.

VICTOR SLAV a anunţat că dovorţează de Bianca Drăguşanu, după care şi-a nuanţat decizia pe Facebook. „Să nu uiţi niciodată cine eşti, să nu laşi oamenii să te transforme în cine vrei tu să fii, nu uita că eşti un om minunat, că ai în tine puteri nebănuite de a schimba lumea în bine şi de a înfrumuseţa suflete! Trăieşte frumos, caută să însemni ceva în faţa oamenilor, retrage-te atunci când simţi că nu mai aparţii unui loc sau unui suflet şi ia-o de la început, ori de câte ori va trebui”, a postat Victor Slav pe Facebook.

Imaginii SENZAŢIONALE cu hotelul în care Bianca a stat ascunsă cu Adrian Cristea. Vezi câţi bani s-au dat

BIANCA DRĂGUŞANU ar vrea un copil cu Victor Slav

Surse din preajma celor doi au dezvăluit că Bianca i-ar fi propus lui Victor să înceapă o viaţă nouă, într-o casă nouă şi chiar de mâine se va apuca să caute cuibuşorul în care îşi vor trăi povestea de dragoste. Dacă până acum au locuit în apartamentul Biancăi din zona Floreasca, acum, roşcata ia în calcul o casă pe pământ, cu grădină.  Ca să-i demonstreze că îşi doreşte cu adevărat să-şi salveze căsnicia, Bianca i-ar fi propus lui Victor să devină părinţi, spunându-i că se simte pregătită să rămână însărcinată.