Victor Slav, fotografie emoţionantă pe Facebook alături de micuţa Natalia Sofia

Victor Slav a postat recent pe contul său de Facebook o fotografie cu fiica sa, Natalia Sofia. Imaginea încărcată pe contul de socializare a emoţionat inimile tuturor fanilor şi a strâns mii de like-uri de la postare şi sute de mesaje de felicitare.

RomaniaTV.net
06 oct. 2016, 13:00

Rămas singur acasă cu micuţa Natalia Sofia, Victor Slav şi-a luat în serios rolul de tătic. Până Bianca Drăguşanu revenea de la cumpărăturile zilnice, aşa cum a anunţat pe pagina sa de socializare, fosta vedetă ProTV a avut grijă ca fiica sa să stea extrem de liniştită şi să nu ducă lipsă de nimic.

Cum era ora de somn a bebeluşei, Victor Slav a decis să o adoarmă el, pe pieptul lui, aşa cum face orice părinte atunci când copilaşul său este mic.

Acest prilej a fost unul perfect pentru a face şi o fotografie, care în mai puţin de două ore de la încărcare pe reţelele de socializare a strâns mii de like-uri şi sute de comentarii. Fiind extrem de emoţionaţi de cele văzute, fanii au exclamat: „Ce frumoşi sunteţi!”, „Doarme tata şi micuţa prinţesă!”, „Două picături de apă!”.

Alăturat fotografiei Victor Slav a scris şi un mesaj extrem de emoţionant: „Aşa ne simţim în siguranţă şi dormim liniştiţi”.

Citeşte şi  Bianca Drăguşanu, imagine emoţionantă cu fetiţa ei. Peste 41.000 de oameni i-au dat like