Victor Slav: „Românii se pricep la fotbal, la politică, dar de obicei, de acasă…din pat”

Victor Slav a vorbit în exclusivitate la România TV despre motivele care l-au determinat să intre în politică. Acesta a explicat şi de ce a ales să fie membru PRU şi recunoaşte că familia lui a aflat de decizia sa de la televizor.

19 nov. 2016, 16:09
Victor Slav: „Românii se pricep la fotbal, la politică, dar de obicei, de acasă…din pat”

Partidul România Unită (PRU) are un nou membu-vedetă. Fostul prezentator meteo și soțul Biancăi Drăgușanu, Victor Slav, și-a depus adeziunea la formațiunea politică condusă de Bogdan Diaconu. „Sunt de parere ca trebuie sa facem ceva. Nu am zis ca o sa fac eu ceva, in mod special. Am primit mesaje..cum m-am gandit sa fiu impotriva defrisarilor. E vorba de resursele acestei tari care dispar incet incet”, a spus Victor Slav la România TV.

Fostul prezentator meteo a vorbit şi despre motivul care l-a determinat să fie membru PRU. „Resursele naturale sa fie nationalizate. Nu e o tema cu care intru in acest partid. Este o tema pe care multi au ridicat-o inainte, dar nu se face nimic. As vrea sa se faca ceva si de aceea am ales PRU”, a spus Victor Slav.

Decizia de a intra în politică nu a fost agreată de mulţi. „Am primit mesaj de genul „daca intru in politica, respectivul pleaca din tara”. Imi pare rau ca daca intru in politica cineva trebuie sa plece. Vreau doar sat trag un semnal de alarma. Poate nu ar trebui sa plece, ci sa aleaga ce are de facut”, a mai spus Victor.

Acesta spune însă că reacţiile negative nu-l sperie, ci îl determină să meargă mai departe. „Nu ma sperie…eu sunt tabacit cu astfel de mesaje si de pareri. Trebuie sa facem ceva, noi, tineretul. Nu putem sa stam la televizor…Romanii se pricep la fotbal, la politica, dar de obicei, de acasa…din pat.”

Lasând la o parte mesajele negative, Victor se bucură de spijinul familiei sale. Acesta recunoaşte însă, că familia lui a aflat totul de la televizor. „Vreti sa ma credeti sau nu, familia a primit vestea de la tv. Familia…si aici nu ma refer numai la Bianca… Ei m-au sprijinit intotdeauna in ceea ce fac”, a adăugat Victor Slav.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, prima reacţie despre intrarea lui Victor Slav în politică