Victor Slav RISCĂ să rămână fără contractul cu Antena 1

Victor Slav era pata de culoare a noii grile de programe a trustului Intact. Pentru că show-ul "Dansează printre stele", unde fostul băiat de la meteo era moderator, nu a înregistrat un adevărat succes, şefii trustului Intact au decis să scoată emisiunea din program. De atunci Victor Slav riscă să îşi piardă cât de curând scaunul de la Antenă.

RomaniaTV.net
23 dec. 2014, 11:43
Victor Slav RISCĂ să rămână fără contractul cu Antena 1

Victor Slav a semnat în toamna acestui an un contract pe un an cu trustul Intact. Trecerea lui de la ProTV la Antena 1 se aştepta să înregistreze un adevărat succes, însă rezultatul a fost dezastruos.

După ce a fost moderatorul show-ului „Dansează printre stele”, show care ulterior a fost scos din grila de programe, datorită raiting-ului slab pe care l-a înregistrat, Victor Slav nu a mai fost căutat de niciun şef de la Antenă.

Victor Slav a mărturisit de ce A DIVORŢAT de Bianca: „Este un coşmar pentru un bărbat, pentru orgoliul său”

Acest lucru este unul îngrijorător, şi asta pentru că contractul său stă sub semnul incertitudinii şi al stării de spirit al mai marilor trustului Intact.

O sursă din anturajul lui Victor Slav a confirmat acest zvon, declarând pentru WoWBiz că: „Victor este foarte supărat! De când s-a terminat formatul de dans, nu a mai fost chemat pe la Antena 1, deşi, comparativ cu alte vedete din emisiune, el are un contract beton şi nu depindea doar de „Dansează printre stele”! Însă, asta este situaţia în acest moment…

Slav este conştient că ar putea fi sărit din schema pentru alte show-uri, şi, de aceea, este stresat şi nu-i mai arde de nimic, nici de Sărbători, nici de iubită…Speră, totuşi, ca la stabilirea grilei de programe din primăvară, să aibă şi el un rol important într-un nou proiect al trustului! Până atunci însă, stă ca pe ace!”

Citeşte şi  Victor Slav, probleme mari cu legea. Ce s-a întâmplat FOTO