Surpriză mare: Victor Slav şi Bianca Drăguşanu formează din nou un cuplu

Pe ringul de dans de la PRO TV, în cadrul emisiunii "Minunea Dansului", vor urca sâmbăta seară, printre alţi invitaţi,  Victor Slav alături de Bianca Drăguşanu, pe care un caz umanitar îi aduce din nou împreună.

15 apr. 2014, 11:21

Una dintre cele mai surprinzatoare aparitii de la emisiunea „Minunea Dansului” este cea a cuplului format din Victor Slav şi Bianca Drăguşanu Cei doi au lasat deoparte toate neintelegerile dintre ei pentru a implini o minune pentru niste copii foarte talentati, dar fara posibilitati materiale.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu s-a vindecat de Victor Slav şi a ieşit la atac. Vezi ce i-a transmis

Desi i-a obisnuit pe telespectatori cu tot felul de coregrafii, Iulia Vantur a pregatit de aceasta data ceva special. „Vica este cea care se ocupa de coregrafia mea si am toata convingerea ca va fi ceva deosebit. Vica are o sensibilitate aparte care se regaseste in tot ceea ce ea pune in scena, asa ca va fi o adevarata minune a dansului”, a declarat Iulia Vântur.

Citeşte şi Avertisment ÎNFIORĂTOR pentru BIANCA DRĂGUŞANU

In aceeasi seara, Vica Blochina va dansa impreuna cu fiul ei, Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kirita a invitat-o la dans pe fiica lui Roxana. In aceasta competitie vine pentru  prima oara in calitate de concurent si Mihaela Radulescu, care va dansa alaturi de Bogdan Boanta.

Bianca Drăguşanu primeşte o lovitură. Victor Slav a fost surprins cu o blondă sexy