Victor Slav şi Raluca „Bombardiera” s-au despărţit. Motivul ŞOC pentru care şi-au spus ADIO

Victor Slav și Raluca "Bombardiera" s-au despărțit și au recunoscut că nu mai formează un cuplu.

18 apr. 2019, 13:55
Victor Slav şi Raluca „Bombardiera” s-au despărţit. Motivul ŞOC pentru care şi-au spus ADIO

Raluca este prima femeie cu care Victor Slav a recunoscut că are o relație după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Prezentatorul tv este extrem de discret în ceea ce privește viața lui privată. După aproape un an de relație, Victor Slav și Raluca Silea s-au despărțit, iar motivul l-au dezvăluit chiar ei.

Victor Slav, scene intime cu o nouă cucerire. Cine este bomba sexy care l-a făcut să o uite pe Raluca „Bombardiera” FOTO

„Eu si Victor ne-am despartit de comun acord, dupa ce am ajuns la concluzia ca avem prioritati diferite. Suntem in continuare prieteni si nu avem ce sa ne reprosam unul altuia”, a spus Raluca Silea.

INCREDIBIL! Din ce face bani Raluca „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav FOTO

„Este adevarat ca ne-am despartit recent, in viata unui om vin si astfel de momente. Ramanem prieteni si ne respectam reciproc in continuare. Ce vreau sa subliniez este ca ceea ce s-a speculat in ultimele zile in presa tabloida nu are legatura cu decizia noastra. Prezint evenimente, merg in cluburi, interactionez cu cei prezenti, fac poze cu persoanele care imi solicita asta. Daca pe internet apare o fotografie cu mine si o fata, nu inseamna ca eu si acea fata suntem intr-o relatie”, a declarat şi Victor Slav.