Victor Slav, stors de bani de Bianca Drăgușanu. „Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata… Atât își permite!”

Victor Slav este stors de bani de fosta soție, Bianca Drăguşanu, care vrea să-i ofere fetiței sale "hăinuțe de la branduri de lux".

31 aug. 2021, 19:20
Victor Slav, stors de bani de Bianca Drăgușanu. „Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata… Atât își permite!”

Victor Slav, stors de bani de Bianca Drăgușanu. Surse apropiate lui Victor Slav au vorbit despre o nouă obsesie a Biancăi Drăgușanu: terorizarea fostului partener.

Victor Slav, stors de bani de Bianca Drăgușanu

Victor Slav și-a refăcut viața și s-a implicat într-o nouă relație cu Selina. Bianca Drăgușanu a început să „îi scoată ochii din orice”, spun surse apropiate bărbatului, conform Playtech. Vedeta îi reproșează fostului soț că nu petrece mai mult timp alături de fiica sa, Sofia, în vârstă de 5 ani, și că nu se implică suficient, nici din punct de vedere financiar, în creșterea copilului: „Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru că el nu are atâția bani. Atât își permite”.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău, după o ceartă – monstru. Cine e vedeta cu care a înșelat-o

Victor Slav încearcă să nu bage în seamă reacțiile fostei soții pentru a nu se naște scandal: „Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux, însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legătura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună”.