Victor Slav, surpiză URIAŞĂ pentru fosta iubită înainte să i se nască COPILUL

Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit în 2012, după şase ani de relaţie. Acum îi mai leagă doar ratele.

15 sept. 2016, 06:35
Victor Slav, surpiză URIAŞĂ pentru fosta iubită înainte să i se nască COPILUL

Anda Adam a scăpat de povara ratelor uriaşe, dar va primi înapoi şi mai mulţi bani de la bancă datorită fostului ei iubit, Victor Slav.

Pe vremea când formau un cuplu, cei doi au apelat la bancă pentru a obţine un credit în franci elveţieni, echivalentul a 100.000 de euro, pentru a-şi cumpăra un apartament într-un complex de lux. Fiindcă solista nu avea carte de muncă, a convenit atunci cu Victor Slav să facă împrumutul pe numele lui, iar ea să achite ratele.

În 2007, au obţinut cei 170.000 de franci elveţieni, au luat locuinţa, dar în 2012 s-au despărţit. Solista a rămas cu apartamentul, iar lună de lună i-a dat bani lui Victor Slav pentru rate. Chiar dacă şi-a refăcut viaţa cu Bianca Drăguşanu (32 de ani), cu care va avea curând şi un copil, Victor Slav a decis să deschidă un proces pentru a o scăpa pe fosta iubită de povara ratelor uriaşe (3.000 de lei lunar), scrie Click.

Bianca Drăguşanu a ales în sfârşit numele fetiţei ei. Anunţul a fost făcut cu puţin timp în urmă

Avocatul ales de Victor Slav a reuşit să învingă banca, iar Andei Adam nu doar că i s-a redus dobânda la jumătate, dar urmează să i se restituie şi sumele încasate în plus, în decursul a 9 ani, echivalentul a 35.000 de euro. În urmă cu câteva zile, cântăreaţa a aflat că, din cauza unei erori din sentinţa dată în aprilie, a câştigat şi mai mult!