Victor Slav, „zburat” de la Kanal D. Cu se ocupă acum fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

Victor Slav a intrat în echipa Kanal D, ca partener al Andreei Mantea, la emisiunea "Wowbiz". După ce a fost suspendată, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a realizat ”Vulturii de Noapte”, alături de fostul fotbalist Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 16:19
Victor Slav, „zburat” de la Kanal D. Cu se ocupă acum fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

Se pare că lucrurile nu au mers foarte bine, iar şefii au decis scoaterea din grilă a emisiunii. Anul trecut, mai exact în august, Kanal D anunța schimbări în grila de programe și noi producții tv. Printre acestea se număra și ”Îmi Place Dansul”. Show-ul cu care Kanal D își propunea să dea lovitura avea un prezentator surpriză.

Victor Slav a fost „zburat” de la Kanal D, în acest moment nemaivând niciun proiect la canalul turcilor. Bărbatul s-a reorientat rapid și, alături de Cătălin Cazacu au decis să reprofileze. Este vorba de un nou proiect, intitulat  „Wedding Crashers”. Cei doi prezintă nunți, dar nu numai atât, se ocupă și de entertainment, asigurându-se că distracția atinge cote înalte la fiecare eveniment.

Victor Slav, prins drogat la volan!

În vârstă de 39 de ani, Victor Slav a fost oprit, în august, pe Autostrada A3 de un echipaj de poliție,  la un control de rutină. Nu doar actele i-au fost verificate… prezentatorul a fost testat cu aparatul DrugTest, relatează mediasud.ro, iar rezultatul a arătat că acesta consumase substanțe interzise.

Testul de depistare a drogurilor se face cu un dispozitiv de tip screening care în opt minute depistează şase tipuri de substanţe interzise

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Conform prevederilor din articolul 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

Situația delicată a lui Victor Slav se ivea la nici două luni după un alt episod în care fusese prins pe picior greșit în timp ce își conducea bolidul.