Victor Socaciu și-a presimțit moartea. Cântărețul de folk avea o dorință arzătoare pe patul de spital

Victor Socaciu a murit pe patul de spital, în a doua zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Prietenii și familia au fost devastați la auzul acestei vești.

28 dec. 2021, 08:21
Victor Socaciu și-a presimțit moartea. Cântărețul de folk avea o dorință arzătoare pe patul de spital

Victor Socaciu și-a presimțit moartea. Artist avea mari probleme de sănătate, iar medicii nu l-au mai putut salva. Acesta se afla internat în spital de o lună.

Victor Socaciu și-a presimțit moartea. Cântărețul de folk avea o dorință arzătoare pe patul de spital

”Cred că Victor a presimțit ceea ce urma să se întâmple. Chiar dacă toată viața a fost un luptător iar visul lui era să fie din nou, încă o dată pe scenă, Victor a murit cu dorința de a-și vedea încă o dată copiii, toți, strânși laolaltă.

Probabil ar fi vrut să le spună tot ce n-a putut în toți acești ani. Din păcate, starea lui s-a agravat, a intrat în comă și nu a mai putut comunica în nici un fel”, a declarat o persoană apropiată familie pentru WOWbiz.ro.

Victor Socaciu nu mai vorbea de ani buni cu fiul lui, după ce în spațiul public au apărut informații despre infidelitățile regretatului artist. Victoraș ar fi fost profund afectat de divorțul părinților dar și de relația tatălui său cu impresara.

Citește și: EXCLUSIV | Marina Almăşan a vorbit despre momentul emoţionant în care l-a cunoscut pe Victor Socaciu. „A fost o iubire la prima vedere”
”Victoraș a fost marcat de divorțul părinților lui. Când au început acele discuții legate de infidelitățile tatălui său, era suficient de mare încât să poată înțelege despre ce este vorba. Cea mai mare lovitură pentru el a fost atunci când tatăl lui are o relație cu impresara. Au mai fost și toate acele procese pentru pensia alimentară. Din câte știu eu, nu mai vorbeau de ani buni, spre regretul lui Victor”, a mai dezvăluit aceeași sursă.

Căsnicia cu Marina Almășan a durat 16 ani, iar relația lor s-ar fi înfiripat înainte să divorțeze de foștii parteneri. Cei doi au ajuns în fața altarului în anul 1996, în același an în care prezentatoarea TV a divorțat de fostul partener. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion.

Citește și: Nicu Alifantis, prăbușit de durere după moartea lui Victor Socaciu: „În momentele astea ai un sentiment de revoltă”