VIDEO Victoraş Micula, milionarul Frutty Fresh, aroganţă cu şuncă şi ceapă în avionul privat

Victoraş Micula, aroganţă cu şuncă şi ceapă în avionul privat. Cunoscut pentru aparițiile extravagante și scandalurile din presă, fiul celebrului milionar Viorel Micula se mândrește cu viața de lux și mașinile scumpe pe care le are.

10 oct. 2022, 11:35
VIDEO Victoraş Micula, milionarul Frutty Fresh, aroganţă cu şuncă şi ceapă în avionul privat
Victoraş Micula, aroganţă cu şuncă şi ceapă în avionul privat

Victoraş Micula, aroganţă cu şuncă şi ceapă în avionul privat. Tânărul milionar face ce face şi atrage atenţia publicului. De această dată, nu mai apare în niciun dosar şi nici nu este acuzat că ar fi încălcat, din nou, legea sau că sfidează regulile, ci le-a arătat internauţilor de ce răsfăţ culinar are parte.

Citeşte şi: Victoraş Micula, noi probleme cu legea. Dosar penal după ce a încercat să înşele o firmă de asigurări

Victoraş Micula, aroganţă cu şuncă şi ceapă în avionul privat

Dacă toată lumea s-ar fi aşteptat ca milionarul Frutty Fresh să mănânce diverse mâncăruri sofisticate, demne de o masă într-un avion privat, ei bine, nu. Victoraş Micula apare într-un video postat pe TikTok, în timp ce un prieten îi aduce în avionul privat un platou ţărănesc, cu şuncă, ceapă, roşii şi brânză.

@mihaipazzy1baustelle #Tiktok@M.V @caprariu_valentino ♬ sunet original – Mihai pazzy

Omul de afaceri, este cunoscut pentru numeroasele clipuri de pe TikTok în care sunt prezente mașini de lux și case scumpe. Acesta a atras atenția publicului atunci când s-a dus la liceu cu elicopterul și a fost cercetat penal deoarece a furat date confidențiale despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău. Însă acesta nu a fost singurul moment când acesta a avut probleme cu legea.

Victoraş Micula suferă de o boală gravă

Deşi pare că are o viaţă perfectă, nu a ratat nici o ocazie de a atrage atenția atunci când apare în lumea mondenă, tânărul se confruntă cu serioase probleme de sănătate. Se pare că viaţa luxoasă pe care o are nu îl ajută atunci când are dureri de nedescris.

În urmă cu câteva luni a fost invitatul lui Luis Lazarus într-o discuţie online, unde Victoraş Micula a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Nimeni nu se aştepta ca tânărul să se confrunte cu probleme grave de sănătate. Acesta a mărturisit că, pe lângă boala gravă de care suferă de ceva vreme, are şi boala Lyme, pe care a luat-o în urma contactului cu o căpuşă.

Tânărul milionar spune că are dureri groaznice, pe care nu le poate opri cu nimic. „Am suferit de o boală foarte gravă şi încă sufăr de ea şi colac peste pupăză mai am şi alta, de la o nenorocită de căpuşă, anume boala Lyme. Am nişte dureri de nu-mi vine să mai fac nimic”, a declarat Victoraş Micula.