VIDEO Victoraş Micula, o nouă aroganţă. Şi-a spălat roţile de la Lamborghini cu cele mai scumpe şampanii: „Să văd care curăţă mai bine”

Victoraş, fiul afaceristului Viorel Micula, iese mereu în evidenţă cu aroganţele lui. De această dată, totul a fost filmat şi postat pe contul său de TikTok.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 06:18

Moştenitorul imperiului „European Drinks” a avut o curiozitate, care dintre două cele mai scumpe şampanii curăţă mai bine roţile de la maşina sa, un Lamborghini, şi a făcut un test în direct. Pe o jumătate de roată a turnat o şampanie, iar pe cealaltă jumătate, o altă şampanie. La sfârşit, şi-a scos din buzunar masca de faţă şi a început să şteargă roata.

Am avut o curiozitate, care dintre cele două şampanii (Moet Chandon şi Cristal) spală mai bine roţile de la Lamboghini Să vedem care dintre ele spală mai bine. Bună şi masca de gură la ceva„, a scris Victoraş Micula pe contul său de TikTok.

@victormicula

##cristalchampagne##moetchandon##lamborghini ##tiktok ##foryou ##foryoupage

♬ All The Way Up – Fat Joe & Remy Ma

Tânărul este extrem de activ pe reţelele de socializare şi nu ezită să posteze diverse filmuleţe, în care fredonează melodii ale căror versuri sunt despre putere şi bani.

Victoraş Micula, urmărit penal

Victor Micula a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului Bihor, alături de patru poliţişti din Oradea. Este acuzat că ar fi participat îmbrăcat în poliţist, cu cagulă pe faţă, la percheziţionarea unui rival pe care l-a denunţat.

De asemenea, Micula Jr. ar fi accesata ilegal bazele de date ale Ministerului de Interne pentru a afla informaţii despre şoferul unei maşini cu care se şicanase în trafic. Cu ajutorul unei poliţiste care i-a făcut instructajul, Victoraş Micula ar fi căutat informaţii şi despre cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Lupău, relatează G4Media.

Victoraş Micula ar fi atras atenţia unor poliţişti că un rival s-a urcat băut la volan, în noiembrie 2018. Poliţiştii l-au prins în flagrant pe individ, iar la percheziţionarea corporală a acestuia ar fi participat şi fiul afaceristului Viorel Micula, îmbrăcat în polițist, cu cagulă pe față.