Victoria Beckham ştie să şi zâmbească. Iat-o aşa cum nu ai mai văzut-o FOTO

Victoria Beckham nu zâmbeşte niciodată. Asta este imaginea pe care toată lumea o are despre Posh Spice şi pe care a păstrat-o inclusiv la recenta întâlnire cu fostele colege din Spice Girls. Criticată pentru atitudinea sa prea serioasă, doamna Beckham a postat însă pe Twitter o imagine care o arată mult mai relaxată.

RomaniaTV.net
02 iul. 2012, 16:44
Victoria Beckham ştie să şi zâmbească. Iat-o aşa cum nu ai mai văzut-o FOTO

Victoria Beckham ştie să zâmbească! Aproape… Cel puţin aşa pare într-o fotografie postată pe Twitter, în care apare lângă un delfin drăgălaş care i-a topit inima.

Imaginea a fost surprinsă în timpul unei ieşiri cu copiii săi la un parc acvatic din California. Băieţii soţilor Beckham, Brooklyn, Romeo şi Cruz, au avut ocazia să înoate cu delfinii, ceea ce a adus pe faţa Victoriei o tentativă de zâmbet.

În urmă cu două luni, Victoria Beckham a început brusc să fie mult mai activă pe reţelele de socializare, tocmai pentru a şterge din imaginea de femeie posacă pe care lumea o are despre ea. „Încerc să le ofer fanilor câteva detalii personale şi să-i ţin la curent cu partea de business. Cred că aşa fanii şi clienţii mei vor reuşi să mă cunoască aşa cum sunt şi să-mi vadă şi partea amuzantă. Cred că acolo oamenii îmi pot vedea adevărata faţă”, spunea atunci Victoria.

După reuniunea Spice Girls ce a avut loc recent la Londra, Victoria a fost aspru criticată pentru mina ultra-serioasă şi distantă pe care a afişat-o. Ea a fost însă apărată de o fostă colegă de trupă, Melanie Chishlom a.k.a Sporty Spice: „E enervant să auzi lumea spunând despre ea că nu a zâmbit deloc sau că nu ar fi vrut să fie acolo. Nu e deloc aşa. Şi ea, şi Mel B erau epuizate după zborul de la Los Angeles. Când am fost numai noi, a fost într-o formă grozavă”.

CITEŞTE ŞI:

Cum să arăţi senzaţional după o naştere. Află secretul Victoriei Beckham