Victoria Blochina acuză: Piţurcă nu şi-a mai văzut copilul din luna august VIDEO

Procesul de paternitate intentat selecţionerului a început cu o amânare. Victor Piţurcă, aflat acum în Antalya, este aşteptat pe 1 martie la tribunal.

RomaniaTV.net
02 feb. 2012, 12:21
Victoria Blochina acuză: Piţurcă nu şi-a mai văzut copilul din luna august VIDEO

Procesul intentat de Victoria Blochina selecţionerului Victor Piţurcă, pentru ca acesta să-şi recunoască băiatul, a început cu o amânare. Magistraţii au considerat că antrenorul, aflat în cantonament în Antalya cu naţionala, are nevoie de timp să îşi pregătească apărarea.

Victor Piţurcă a negat mereu relaţia cu Victoria Blochina, însă presa a publicat fotografii cu cei doi din care se înţelegea că ar fi mai mult decât simpli prieteni. Magistraţii au decis ca Victoria Blochina să se întâlnească în instanţă cu Victor Piţurcă la data de 1 martie.

„Am ajuns în situaţia asta din cauză că nu a recunoscut copilul. Noi am avut discuţii de genul ăsta tot timpul. Vreau doar să recunoască copilul în instanţă, atât. Mai ales că băiatul îl vede la televizor şi este foarte foarte trist. Victor nu mi-a dat niciun semn de când am intentat proces. Nu şi-a mai văzut copilul din august şi asta spune multe„, a spus Victoria Blochina.