Victoria Blochina, fosta amantă a lui Piţi: Îl iubesc foarte mult, e un om minunat

Deşi l-a dat în judecată pentru paternitatea copilului, Victoria Blochina, recunoaşte că încă îl iubeşte pe selecţionerul României.

RomaniaTV.net
10 ian. 2012, 07:20
Victoria Blochina, fosta amantă a lui Piţi: Îl iubesc foarte mult, e un om minunat

Presupusa amanată a lui Victor Piţurcă, Victoria Blochina, a declarat pentru CanCan Tv că selecţionerul României reprezintă totul pentru ea şi că deşi a ştiut întotdeauna că acesta eset căsăstorit, în timpul relaţiei lor de 15 ani nu s-a simţit niciodată ca amanta lui.

„Ne-am cunoscut în 1995, de Crăciun. Aveam 19 ani .Nu știu cum m-a atras, pur și simplu mi-a plăcut de el. Am știut tot timpul că este căsătorit, dar acest subiect a fost unul tabu. Nu am vorbit niciodată despre așa ceva. Eu eram foarte mică, am luat relația ca atare, nu m-am gândit la altceva. Ne-am iubit foarte mult și ne-am înțeles extraordinar de bine. Îl iubesc foarte mult și îl respect extraordinar de mult. El a fost pentru mine cel mai bun prieten, tata, mama și cel mai bun iubit. L-am iubit și o să-l iubesc toată viața. Pentru el am rămas în țara asta și, în urmă cu un an, când a plecat din viața mea am suferit foarte mult. Piți este un om minunat, foarte bun, nu e ceea ce vedeți la televizor, este un om de caterincă, un om mișto. E un om foarte principial și nu mi-a promis niciodată că va divorța, dar nici nu m-a făcut niciodată să mă simt amanta lui. Ce nebună ar fi stat 15 ani cu un om, dacă o trata ca pe o amantă?”, a declarat Vica, luni, în emisiunea „CanCan TV”, potrivit Libertatea.

Aceasta a mai spus că decizia de a avea un copil cu Piţurcă i-a aparţinut în totalitate şi că decizia de a-l da în judecată a luat-o după ce băieţelul ei, Edan, a început să o întrebe de ce tatăl lui nu mai vine pe la el.