Victoria, o luptătoare MMA, a murit la doar 18 ani. Familia este devastată: „Ne este atât de dor de tine, surioară!”

Victoria Lee, o luptătoare MMA, a murit la vârsta de 18 ani. Decesul a fost anunţat chiar de sora acesteia, pe Instagram.

10 ian. 2023, 09:03

Victoria, o luptătoare MMA, a murit la doar 18 ani. „A plecat prea devreme și familia noastră a fost complet devastată. Ne e dor de ea. Mai mult decât orice pe lumea asta. Familia noastră nu va mai fi niciodată la fel. Viața nu va fi niciodată la fel”, a scris sora sportivei, Angela Lee, pe Instagram.

„Victoria a fost cel mai frumos suflet care a trăit vreodată. Era cea mai bună surioară din lume. Ne este atât de dor de tine, surioară. Mai mult decât ți-ai putea da seama vreodată. Suntem cu toții frânţi. Pentru că o bucată din tine era în fiecare dintre noi și când ai plecat, acele bucăți au fost smulse din noi. Cea mai frumoasă fată, pe dinăuntru și pe dinafară. Te iubim, Victoria. Până la sfârșitul timpului”, a mai adăugat sora Victoriei.

Citeşte şi: „Dumnezeu să te odihnească, Eugen!”. Antrenorul a murit fugerător la 45 de ani

Victoria Lee era neînvinsă de la debutul în MMA. Aceasta a câştigat toate cele trei lupte pe care le-a disputat. Tânăra provine dintr-o familiei obişnuită cu sportul. Sora ei, Angela, este campioană în promoţia ONE Championship, iar fratele său, Cristian, deţine centura ONE la categoria uşoară.

Citeşte şi: Şoc în fotbal. Internaţionalul a suferit un atac de cord şi nu a mai putut fi salvat

Victoria Lee s-a născut și a crescut în Hawaii și a avut o ascensiune rapidă în MMA. A câștigat meciuri importante în scurta sa carieră, cel mai recent împotriva Victoria Souza. Anul trecut a pus sportul pe locul doi pentru că și-a dorit să termine liceul. Cauza decesului nu a fost făcută public, scrie The Sun.