„Dumnezeu să te odihnească, Eugen!”. Antrenorul a murit fugerător la 45 de ani

Clubul sportiv Municipal Onești a anunțat decesul antrenorului de gimnastică Eugen Grosu. Acesta se afla sub contract în Slovenia.

08 ian. 2023, 09:17
„Dumnezeu să te odihnească, Eugen!”. Antrenorul a murit fugerător la 45 de ani

Doliu în lumea sportului românesc, după ce antrenorul de gimnastică Eugen Grosu a sfârșit fulgerător în Slovenia, unde avea contract de muncă. Anunțul morții lui Eugen Grosu, la doar 42 de ani, a fost făcut ieri după-amiază de CSM Onești. Clubul sportiv a făcut un apel la toți cei care pot veni în ajutorul familiei îndurerate, pentru repatriere.

Claudiu a murit fulgerător, prietenii sunt în stare de şoc: „Om cu suflet bun, unde te-ai grăbit?”

Antrenorul de gimnastică Eugen Grosu a murit „într-un mod neaşteptat în Slovenia, unde avea contract de muncă”. Anunțul trist a fost făcut de reprezentanții Clubului sportiv Municipal Onești, pe pagina de Facebook.

Moartea antrenorului român de gimnastică a fost anunțată și pe pagina de Facebook a Asociației de gimnastică Novo Mesto, din Slovenia, care a postat un mesaj emoţionant:

„Eugen Emilian Grosu (1978 – 2023)

Ne vom aminti de tine pentru totdeauna”

Totodată, prin intermediul unui mesaj postat pe facebook, clubul face apel la toți cei care pot veni în ajutorul familiei îndurerate pentru a putea repatria trupul antrenorului oneștean, pentru a putea fi înmormântat acasă.

FOTO: Accident oribil. Cine erau persoanele care au fost zdrobite instant, în urma impactului: „Mașina e o armă!”

Întregul colectiv al Clubului Sportiv Municipal Oneşti face această postare pentru a veni în ajutorul familiei lui Eugen Grosu, antrenor de gimnastică, care a decedat într-un mod neaşteptat în Slovenia, unde avea contract de muncă. Ne dorim cu toţii să putem ajuta membrii familiei care se ocupă de repatrierea lui pentru a putea fi înmormântat creştineste, aici, acasă, în România. În acest sens, s-a deschis un cont pe numele verişoarei lui Eugen Grosu, cea care a făcut toate demersurile pentru ca trupul neînsufleţit să se întoarcă acasă.
Colegii sunt alături de familia îndurerată şi cere ajutorul tuturor celor care l-au cunoscut să doneze fiecare, câte puţin, pentru a strânge suma necesară în vederea repatrierii lui Eugen Grosu.

Titular: IONELA MECA
IBAN: RO58RZBR0000060022400723
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU
Ingrid Istrate, directorul CSM Onești, spune despre antrenorul care a decedat brusc la vârsta de 42 de ani că era un profesionist foarte bun, un tânăr blând și cuminte.