VICTORIE ÎN VITEZĂ. Vali Porcişteanu, câştigător la Raliul Braşovului VIDEO

Vali Porcişteanu a început noul sezon al Campionatulului Naţional de Raliuri cu o victorie. Alături de Dan Dobre, Porcişteanu a câştigat pentru a cincea oară Raliul Braşovului.

RomaniaTV.net
01 apr. 2012, 15:39
VICTORIE ÎN VITEZĂ. Vali Porcişteanu, câştigător la Raliul Braşovului VIDEO

Echipajul Vali Porcişteanu / Dan Dobre şi-a adjudecat prima victorie din acest sezon la Raliul Braşovului Tess Rally. Ce doi şi-au adăugat în palmares al treilea succes în aceasta etapă şi a cincilea din Braşov, celelate două fiind la Raliul Ţara Bârsei.

„Deja Braşovul pentru noi, se pare că aşa cum spunem, raliul de casă… Avem 5 din 7 victorii aici la Braşov. Totul a mers perfect pentru noi”, a declarat Vali Porcişteanu.

Podiumul a fost completat de echipajele Csaba Spitzmuller (SPIŢMULLER)/Tamas Szoke şi Marco Tempestini/Dorin Pulpea. Prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, organizat sub egida FRAS a numărat la start 55 de echipaje care au avut de luptat şi cu ninsoarea, nu doar cu timpii de pe cele 8 probe speciale. La sfârşitul celor două zile de concurs au trecut linia de sosire doar 33 de echipaje. Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop este TIMIŞ RALLY, care va avea loc in perioada 27 – 28 aprilie 2012.