Victorie pentru bărbatul lăsat fără organ genital de medicii la Spitalul Județean din Buzău! Va primi 250.000 de euro despăgubiri. ”Nu se mai poate repara nimic. M-am simțit umilit atâția ani”

Cazul fostului militar care a rămas fără organ sexual din cauza unor erori medicale ale doctorilor de la Spitalul Județean din Buzău a șocat o întreagă comunitate. După zece ani de chin, bărbatul va primi un sfert de milion de euro despăgubire.
Filip Stan
01 mart. 2024, 21:07
Victorie pentru bărbatul lăsat fără organ genital de medicii la Spitalul Județean din Buzău! Va primi 250.000 de euro despăgubiri. ”Nu se mai poate repara nimic. M-am simțit umilit atâția ani”

Cazul fostului militar care a rămas fără organ sexual din cauza unor erori medicale ale doctorilor de la Spitalul Județean din Buzău a șocat o întreagă comunitate. Acum, bărbatul va primi un sfert de milion de euro despăgubire de la aceștia.

Citește și Bărbatul care a rămas fără penis din cauza medicilor cere despăgubiri uriaşe

Procesul a durat zece ani, timp în care medicii nu mai pot fi trași la răspundere penal, dar vor trebui să-i plătească daune morale pentru suferința provocată.

Costică Maroleanu are acum 62 de an, dar de 10 ani umblă prin tribunale să i se facă dreptate.

Fostul militar a cerut daune de jumătate de milion de euro pentru chinurile suportate. Judecătorii au decis ca medicii să îi plătească jumătate, adică 250 de mii de euro.

„M-am simţit umilit atâţia ani de zile, dureri fizice, stări de anxietate de depresie”, a spus Costică Maroleanu, pacientul mutilat.

„Un minim de empatie ar fi putut conduce la un alt rezultat”, a spus Cristina Moiseanu, avocat.

Trauma fostului militar a început în 2014 când în urma unui accident vascular a fost internat la Spitalul Judeţean Buzău.

După câteva zile a revenit cu o altă problemă, mai exact, cu insuficiență renală.

”Mă rog la Dumnezeu”

Bărbatul fost internat la nefrologie, unde i s-a montat greşit o sondă. Apoi au urmat zile de chin şi o decizie drastică a medicilor. Din cauza infecţiei i s-a amputat organul sexual.

„Mă rog la Dumnezeu doar să mă mai ţină în viaţă. E destul de complicat, dar nu se mai poate repara nimic din păcate”, spune Costică Maroleanu, pacient.

„În momentul de faţă el nu ştie ce este, dacă este bărbat sau e femeie şi nu ştie cum să îşi continue viaţa ca să aibă un minim de normalitate în viaţa de familie”, a spus Cristina Moiseanu, avocat.

Despăgubirile vor trebui achitate de cei trei medici implicați.

Asigurarea de malpraxis acoperă doar 30.000 de euro, iar restul banilor vor fi nevoiți să îi scoată din buzunar.

Citește și Caz halucinant de malpraxis într-un spital din România. Un bărbat A RĂMAS FĂRĂ PENIS din cauza unor asistente

„În cazul în care cei trei medici nu vor achita această sumă, spitalul va fi obligat să plătească suma respectivă recuperând ulterior această sumă de la cei 3 medici”, a spus Adriana Bunilă, purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău, potrivit Observator.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!