Victorie pentru Ludovic Orban. Militantul preşedintelui PNL câştigă alegerile pentru preşedinţia PNL Sector 3

Antonel Tănase, fostul secretar general al Guvernului Orban, a reuşit să obţină PNL Sector 3, cu 325 de voturi, faţă de cele 151 de voturi obţinute de Claudia Benchescu.

07 iul. 2021, 23:50
Victorie pentru Ludovic Orban. Militantul preşedintelui PNL câştigă alegerile pentru preşedinţia PNL Sector 3

Victorie pentru Ludovic Orban. Succesul lui Antonel Tănase reconfirmă dominarea echipei Orban în Capitala. În prezent, echipa Orban controlează sectoarele 1, 3, 5 şi 6, iar echipa Cîţu sectoarele 2 şi 4.

Victorie pentru Ludovic Orban. Militantul preşedintelui PNL câştigă alegerile pentru preşedinţia PNL Sector 3

Prin rezultatul de azi, Ludovic Orban îşi va putea impune uşor favoritul la preşedinţia PNL Bucureşti.

Ludovic Orban a afirmat, joi, la conferinţa de alegeri interne de la organizaţia PNL Sector 1, că în patru ani a relizat, ca preşedinte al partidului, lucruri la care nu s-ar fi aşteptat nimeni, iar la final de mandat stă „cu fruntea sus”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a amintit faptul că în 4 ani de mandat al său la conducere, liberalii au ajuns cea mai importantă forță politică a țării, deținând 3 dintre cele mai importante 4 funcții în stat.

Citeşte şi: Florin Cîtu demolează PSD-ul, în ziua Moţiunii: Ați dezvoltat o obsesie, vă e frică! Mai țineți minte când trompetele pesediste anunțau foamete?
 

„De la congresul din 2017 au trecut 4 ani. Au fost ani de reconstrucţie, au fost ani de muncă, de pregătire, au fost ani de campanii grele derulate în condiţii la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, în special campania pentru alegerile locale şi campania pentru alegerile parlamentare. La final de mandat stau cu fruntea sus şi pot să vă spun că în 4 ani de zile am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. PNL este astăzi principalul partid de guvernământ, PNL deţine astăzi 3 din 4 cele mai importante funcţii în stat”, a afirmat, Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Premierul Florin Cîţu a avut un mesaj pentru liberalii de la organizaţia PNL Bucureşti şi a precizat că vor fi susţinuţi doar membri ai PNL la primăriile de sector, cu el preşedinte al partidului.

„Mesaj ferm pentru colegii mei, membri PNL în Bucureşti: cu mine preşedinte al partidului, vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector. Votaţi înţelept când alegeţi preşedinţii PNL de sectoare. Mult succes şi vă aştept alături de echipa câştigătoare. Împreună construim România liberală”, a scris Florin Cîţu joi pe Facebook.

Citteşte şi: Florin Cîţu vede România în roz: „Alimentele sunt ieftine, puterea de cumpărare crește, românii sunt fericiți”. Premierul îi încurajează pe românii cu rate mari să meargă la sediul PSD şi să ceară diferenţa