Videanu: După repartizarea mandatelor, PDL va fi al doilea partid în Parlament

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti Adrian Videanu a declarat, duminică seară, la România TV, că după repartizarea mandatelor, PDL va fi al doilea partid în Parlament ca număru de mandate. El a mai precizat şi că Victor Ponta nu poate fi nominalizat ca premier, întrucât nu este un lider credibil în ochii europeni.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 21:18
Videanu: După repartizarea mandatelor, PDL va fi al doilea partid în Parlament

„Victor Ponta nu mai poate fi nominalizat. Nu este un lider credibil pentru liderii europeni, dat fiind istoria recentă, i-a certat pe toţi, are un CV pătat, un doctorat pe care l-a luat aşa cum l-a luat… Din punctul meu de vedere nu este un lider credibil în relaţia cu liderii europeni”, a spus Adriean Videanu la România TV.

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti a precizat că partidul se apropie de obiectivul de 25% din mandatele din Parlament şi că va avea, probabil, circa 23% sau chiar mai multe din ele.

„Eu cred că partidul care va avea cele mai multe mandate în Parlament este îndreptăţit să nominalizeze primul ministru. O să vedem după repartizarea mandatelor, eu am convingerea că PDL va fi al doilea partid ca număr de mandate în Parlament”, a mai spus Videanu.