Videanu: În programul de guvernare al USL nu există nicio măsură de dreapta

Adriean Videanu, a declarat, marţi, că în programul de guvernare al USL nu există nicio măsură de dreapta, PNL "nu există la nivel de principii" în elaborarea acestui document, ci este "un partid dizolvat în USL şi minimizat de PSD".

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 14:14
Videanu: În programul de guvernare al USL nu există nicio măsură de dreapta

„În programul de guvernare al USL nu există nicio măsură de dreapta. PNL nu există la nivel de principii în elaborarea acestui document. Cu alte cuvinte, toţi cei din această ţară care simt şi vor să aibă o reprezentare printr-un partid de dreapta nu au decât o şansă, să voteze ARD, pentru că PNL este un partid dizolvat în USL şi minimizat de PSD”, a susţinut Videanu, într-o conferinţă de presă.

El a criticat programul de guvernare al USL, apreciind că acesta este „o colecţie de erori, de minciuni şi de bune intenţii care nu au acoperire cu resurse”.

Adriean Videanu a mai spus că programul de guvernare al USL nu are obiective şi resurse alocate.

„După ce domnul Ponta, în calitate de şef al Corpului de Control din Guvernul Năstase, a girat apariţia băieţilor deştepţi, de data aceasta guvernul Ponta introduce un nou concept în administrarea publică, băieţii proşti, băieţii proşti care au reuşit pentru prima dată în istoria Hidroelectrica să aibă o pierdere total de peste 100 de milioane de euro”, a mai spus Videanu.

El a arătat că cere USL „să stopeze orice demers, mai bine să nu guverneze decât să continue răul pe care l-a făcut cu Hidroelectrica şi cu Oltchim”.

„Nu se pricep, nu au expertiză şi nu fac altceva decât pe ce pun mâna să distrugă”, a adăugat Adriean Videanu