Videanu, posibil candidat al PDL pentru Bucureşti VIDEO

„Garda veche” a PDL  revine în forță. După ce Vasile Blaga a devenit președinte al Senatului, conducerea PDL ia în calcul să-l arunce pe Adriean Videanu în luptă cu Sorin Oprescu pentru postul de edil-șef al Capitalei. Conform unor sondaje interne ale PDL, Videanu ar fi singurul pedelist capabil să îl învingă pe actualul primar general.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 18:17
Videanu, posibil candidat al PDL pentru Bucureşti VIDEO

PDL pregăteşte candidatura lui Adriean Videanu la Primăria Capitalei, fostul edil-şef al Bucureştiului fiind împins de partid pentru a intra în luptă cu Sorin Oprescu, potrivit gandul.info.

Varianta Videanu este discutată la vârful PDL, după ce sondajul intern realizat de Organizaţia Bucureşti îl dă pe acesta drept favorit între potenţialii candidaţi care ar purta sigla democrat-liberală, au precizat, pentru „Gândul”, surse din conducerea partidului.

Sondajul derulat de filiala condusă de către Elena Udrea arată că Adriean Videanu ar fi singurul candidat pedelist cu şanse reale în faţa lui Oprescu, în contextul în care cei înscrişi deja în competiţia internă pentru nominalizarea candidaturii nu ar reuşi să-l ducă pe actualul primar general sub 50% în rezultatele alegerilor.

Conform surselor citate, acelaşi sondaj comandat de PDL arată un trend descendent al lui Sorin Oprescu, cifrele indicând totuşi că 60% dintre bucureşteni l-ar vota pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.