Videanu se întoarce: Voi intra fără niciun fel de rezervă în echipa de campanie a PDL

Adriean Videanu a comentat luni îndepărtarea lui Cristian Preda din PDL spunând că ea este cauzată de o "nepotrivire de caracter", scrie ziare.com. Videanu a apreciat că Silviu Prigoană are şanse reale la Primăria Capitalei şi a anunţat că va face parte din echipa de campanie a PDL.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 18:32
Videanu se întoarce: Voi intra fără niciun fel de rezervă în echipa de campanie a PDL

„Din pacate, a fost o nepotrivire de caracter intre politica PDL si modul de manifestare publica a domnului Cristian Preda. PDL avea o educatie a comunicarii, nimeni nu a fost oprit sa vina sa isi spuna in interiorul partidului cuvantul (…) Politica nu se face comentand pe blog”, a declarat Videanu la TVR Info, reamintind ca un partid este o structura politica ale carui reguli sunt bine definite.

Intrebat daca mai risca si altii excluderea din PDL, Adriean Videanu a raspuns: „Eu i-as sfatui pe colegii mei sa respecte regulile jocului in interiorul PDL. E o problema de respect intre noi”.

Pe de alta parte, fostul prim-vicepresedinte PDL a recunoscut ca s-a intalnit recent cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni, dar a precizat ca el a fost cel care a solicitat aceasta intrevedere si ca nu a discutat cu seful statului decat pe teme economice, nu si pe teme politice, cum ar fi alegerile pentru Primaria Capitalei.

In schimb, fostul primar general a precizat ca i se va alatura lui Vasile Blaga in echipa de campanie electorala a PDL. „In interiorul echipei de campanie pot sa imi gasesc si eu un rol, fara nicio problema (…) Am discutat mai multi, si cu domnul presedinte Boc, sa pregatim o echipa performanta”, a declarat Videanu, reamintind ca inca de la venirea la conducerea partidului a lui Traian Basescu, la inceputul anilor 2000, s-au castigat toate alegerile.

Echipa castigatoare nu se schimba! La congres s-a schimbat echipa politica, nu echipa de campanie”, a punctat Videanu, adaugand „voi intra fara niciun fel de rezerva in echipa de campanie a partidului, in ideea de a-l sprijini”.

In ceea ce priveste sansele lui Silviu Prigoana la Primaria Generala, acesta a spus ca actualul candidat al PDL are in sondaje „sanse sa castige”, dar „totul depinde de el si de organizatie”.