Videanu, şeful campaniei electorale a ARD. Traian Ungureanu desemnat purtător de cuvânt

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a fost desemnat şef al campaniei electorale a ARD pentru alegerile parlamentare, iar europarlamentarul Traian Ungureanu va fi purtătorul de cuvânt al campaniei, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, liderul PDL Vasile Blaga.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 16:01
Videanu, şeful campaniei electorale a ARD. Traian Ungureanu desemnat purtător de cuvânt

Vasile Blaga a anunţat că strategia de campanie va fi aprobată în şedinţa Colegiului Director al PDL .

Luni, va avea loc lansarea candidaţilor ARD la nivel naţional, iar marţi lansarea programului de guvernare al alianţei.

Blaga a spus că axul central al campaniei va fi programul de guvernare, care conţine în principal reducerea cotei unice de la 16 la 12% şi creşterea salariului minim de la 740 de lei la 850 de lei, iar de la 1 ianuarie 2015 la 1.000 de lei.

Tot duminică, liderii ARD au inaugurat sediul de campanie al alianţei, în fosta bibliotecă a Ambasadei SUA la Bucureşti din Strada Dumbrava Roşie nr. 10, Vasile Blaga precizând că închirierea spaţiului costă 30.000 de euro pe perioada campaniei electorale.

„Închirierea acestui spaţiu costă 30.000 de euro pe perioada întreagă a campaniei, bani plătiţi de organizaţia de Bucureşti din contribuţia candidaţilor”, a precizat liderul PDL.

Blaga a mai spus că din acest sediu va fi coordonată campania electorală a ARD. „De aici vom duce bătălia pentru România dreaptă”, a adăugat Blaga.

La rândul său, Mihail Neamţu a precizat că alegerea acestui spaţiu are semnificaţia că ARD îşi asumă apartenenţa României la spaţiul euro-atlantic.

Liderii ARD au mai declarat că sloganul alianţei pentru alegerile parlamentare va fi anunţat luni, când are loc şi lansarea la nivel naţional a candidaţilor ARD.