Videanu şi Şova au pus PARIU în direct. Cât de bogat este democrat-liberalul VIDEO

Procentele electorale au devenit subiect de pariuri între oamenii politici. În emisiunea Newsdesk, de la România TV, democrat-liberalul Adriean Videanu şi social-democratul Dan Şova au pus rămăşag pe scorul de la alegerile din 9 decembrie. Pe de altă parte, Videanu a vorbit despre o posibilă nominalizare a sa la funcţia de premier şi a recunoscut că este un om bogat. "Videanu din Videle. E o mândrie personală", a spus pedelistul.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 07:00
Videanu şi Şova au pus PARIU în direct. Cât de bogat este democrat-liberalul VIDEO

Democrat-liberalul Adriean Videanu şi social-democratul Dan Şova au pus pariu pe scorul de la alegeri.

Îl invit la un rămăşag că USL va lua între 62-65% şi ARD VA LUA între 15-17%„, l-a provocat Dan Şova.

Ţin rămăşagul, domnul Şova. În opinia mea, USL va lua sub 50% prin votul direct, dar prin redistribuire ar putea să treacă de 50%, iar ARD nu va lua sub 22-23% sub nicio formă – 27,33%„, a fost răspunsul lui Videanu.

În perspectiva alegerilor parlamentare, Adriean Videanu nu ar refuza postul de şef al Guvernului, deşi nu recunoaşte explicit acest lucru.

Întrebat dacă va refuza o posibilă nominalizare la funcţia de premier, Videanu a răspuns: „Nominalizarea pentru funcţia de prim-ministru o face şeful statului. Rămâne de văzut (n.red. – dacă va fi propus). Vom discuta la momentul potrivit.

Deşi politica i-a adus mari satisfacţii, Videanu recunoaşte că mai are alte câteva motive să fie mulţumit: se simte bogat şi are deplină încredere în soacra lui şi e mândru că Videle e oraşul natal.

Videanu din Videle! E mândria mea personală. Aş fi avut şi eu posibilitatea să-mi trec afacerile pe mama soacră, am o soacră în care am încredere. (…) Dacă ar fi să mă raportez la standardele europene, cred că sunt în clasa mijlocie. Pentru România cred că sunt un om care are mai mult decât ar defini clasa mijlocie în momentul de faţă. Da, recunosc acest lucru”, a precizat Videanu, întrebat dacă este un om bogat.