Video! A cerut-o în căsătorie la păcănele! A căzut în genunchi în faţa aparatelor iar ea a spus „da”! Viralul săptămânii

Un videoclip a devenit viral după ce un bărbat şi-a cerut iubita în căsătorie într-un loc în care singurul moment de fericire se presupune că îl ai atunci când iei jackpot-ul. 

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 19:03
Video! A cerut-o în căsătorie la păcănele! A căzut în genunchi în faţa aparatelor iar ea a spus „da”! Viralul săptămânii

Unii îşi „distrug” viaţa la păcănele dar acest bărbat din imagini se pare că şi-a găsit adevarata fericire în sala de jocuri. Într-o sală de jocuri de noroc, un bărbat a găsit momentul oportun să-i pună iubitei lui cea mai importantă întrebare din viaţa ei: dacă acceptă să-şi unească vieţile sau nu. Dacă la început femeia a crezut că iubitul ei îi jocă o festă, s-a convins ulterior că el este cât se poate de serios.

Dacă nu a dat lovitura la păcănele, cu siguranţă a dat lovitura în dragoste. În genunchi în faţa ei şi vizibil emoţionat, bărbatul pasionat de păcănele îi jura iubire veşnică femeii care i-a fost alături şi la bine şi la greu.

Înconjuraţi de sunetul aparatelor şi filmaţi de prietenii lor, cei doi s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat pasional, semn că ea a acceptat propunerea lui şi că sunt pregătiţi să trăiască o viaţă lungă şi fericită şi, de ce nu, cu mulţi bani care să-i ajute să-şi ţină pasiunea pentru jocurile de noroc aprinsă.