VIDEO Accident cu multiple victime la Sibiu. Doi tineri au murit şi alţi doi au fost grav răniţi

O fată de 19 ani şi un tânăr de 22 de ani au murit şi alţi doi tineri au fost grav răniţi, într-un accident rutier produs, în noaptea de luni spre marţi, în municipiul Sibiu.

20 dec. 2022, 08:40

Accident grav la Sibiu. Mai multe echipaje medicale şi de poliţie au intervenit la fața locului. „Din primele cercetări efectuate, se pare că şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu un autotren (TIR) parcat pe marginea părţii carosabile”, a transmis IPJ Sibiu.

În accident au fost implicate patru persoane, iar două au fost declarate decedate. Este vorba despre o tânără de 19 ani şi despre un tânăr de 22 de ani. Celelalte două persoane au ajuns la spital în stare gravă. Este vorba despre doi tineri, de 20 şi 22 de ani. Pompierii militari au intervenit şi pentru stingerea incendiului izbucnit la compartimentul motor al autoturismului în urma impactului.

Incident tragic în Argeș! Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident grav chiar înainte de Sărbători
Doi tineri, o fată de 19 ani și un băiat de 22 de ani, au decedat.  Ceilalți doi au fost transportați la UPU în stare gravă.

„Echipajele SAJ SIbiu, au asistat medical  victimele gravului accident rutier și au transportat la UPU SIbiu după cum urmează:
-fată de 19 ani, transportată în curs de resuscitare la UPU -declarata decedata.
-bărbat 22 ani – declarat decedat .
-bărbat, aproximativ 22 ani, intubat, comă, prognostic rezervat.
-bărbat, 20 ani, sub observație, investigat la computer tomograf, se așteaptă date .

Din păcate, două persoane au fost declarate decedate, iar alte două sunt asistate în UPU

Accident grav şi pe Centura Capitalei

Traficul rutier a fostoprit, marţi, pe Centura Bucureşti, din cauza unui accident rutier în care o persoană a fost rănită. Centrul Infotrafic anunţă, marţi, că traficul este oprit pe DNCB (Centura Bucureşti), la intersecţie cu DJ 401, în zona localităţii Berceni, judeţul Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor la locul producerii unui accident.

”În urma coliziunii dintre un autotren şi un autoturism, o persoană a suferit leziuni, necesitând transportul la spital”, a transmis Infotrafic.

Citește și Ţi se face pielea de găină! Frăţiorul Alexiei, fata cu braţele amputate în accidentul din Paşcani, a fost cel care a găsit mâna surioarei sale între fiarele autocarului