Incident tragic în Argeș! Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident grav chiar înainte de Sărbători

Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident, care a avut loc într-o localitate din Argeș. Victima a fost descoperită din întâmplare de către un prieten, care a sunat imediat la 112 însă din păcate, tânărul a murit la spital.

19 dec. 2022, 17:02
Incident tragic în Argeș! Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident grav chiar înainte de Sărbători

Incident tragic în Argeș! Un nou accident tragic a avut loc pe șoselele morții din Argeș. De această dată, victimă a fost un tânăr în vârstă de 20 de ani, care și-a găsit sfârșitul chiar înainte de Sărbători.

Citește și Ţi se face pielea de găină! Frăţiorul Alexiei, fata cu braţele amputate în accidentul din Paşcani, a fost cel care a găsit mâna surioarei sale între fiarele autocarului

Incident tragic în Argeș!

Incidentul a avut loc pe razasâmbătă seară,  localității Budeasa, după ce într-o curbă ușoară la stânga, cel mai probabil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, dar şi a lipsei de experienţă, șoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi a ieșit în afara carosabilului, unde s-a răsturnat.

Ironia sorții a fost ca accidentul să fie descoperit chiar de către un prieten al victimei, care a sunat imediat la 112, iar la fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, echipa de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă.

Prietenul tânărului este în stare de șoc, acesta a mărturisit că atunci când a văzut acidentul a oprit și că nu s-a gândit nicio clipă că victima ar putea fi chiar prietenul său, Leonard Constantin.

Victima a fost transportată de urgență la spital însă din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, băiatul și-a pierdut viața.

Polițiștii de la Biroul Rutier Pitești au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul. Din primele cercetări, oamenii legii spun că accidentul s-a produs pe fondul lipsei de experiență a șoferului, pentru că potrivit rudelor victimei, băiatul ar fi obținut permisul în luna aprilie a acestui an.

Citește și Incident grav în Arad! 13 persoane au fost implicate într-un accident dintre microbuz și o mașină. Cinci oameni au ajuns la spital