VIDEO Accident fatal pe o plajă din Mexic. Un bărbat a decedat după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste el

Un bărbat de 62 de ani, aflat pe o plajă din statul mexican Oaxca, a decedat după un accident neobişnuit. Un avion care transporta patru parașutiști canadieni a efectuat duminică, 11 februarie, o aterizare de urgență, în urma căreia bărbatul a fost rănit mortal.

13 feb. 2024, 09:38
VIDEO Accident fatal pe o plajă din Mexic. Un bărbat a decedat după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste el

Avionul a fost nevoit să aterizeze forțat pe o secțiune populată a plajei Bacocho, în orașul Puerto Escondido, o populară stațiune din zona Pacificului, a precizat biroul statal al apărării civile într-un comunicat, adăugând că soția victimei, care se afla pe plajă alături de bărbat, nu a fost rănită.

Imagini publicate pe pagina de Facebook Puerto Global arată aeronava avariată pe plajă, după ce avionul s-a prăbușit peste un centru de salvare a broaștelor țestoase.

Comunicatul emis de apărarea civilă nu a oferit mai multe detalii despre aterizare și nici identitatea celor implicați, menționând că investigațiile sunt în derulare. Nicio altă persoană aflată pe plajă în acel moment nu a fost rănită, scrie Libertatea.

Oamenii care se aflau în aeronavă, inclusiv cei patru parașutiști canadieni cu vârste cuprinse între 35 și 60 de ani și un mexican în vârstă de 40 de ani, au fost scoși din avion și transportați pentru îngrijiri medicale, a adăugat comunicatul, precizând că aceștia sunt în stare stabilă.

Guvernatorul statului, Salomon Jara, a afirmat, într-o postare pe rețeaua de socializare X, că au fost mobilizate resurse pentru a-i ajuta pe cei răniți aflați în avion.

„Familiei persoanei care a murit îi vom oferi tot sprijinul necesar și o vom ajuta în fața pierderii iremediabile”, a mai spus guvernatorul.

Citeşte şi: VIDEO Un mort şi cinci răniţi după ce o persoană a deschis focul la metroul din New York