VIDEO Accident grav în Capitală. Un bărbat a murit după ce a lovit cu mașina un refugiu de tramvai

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri seara în Capitală, pe Șoseaua Olteniței. Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un refugiu de tramvai.

07 sept. 2022, 23:45

Accindet mortal în Capitală. La fața locului au venit multe echipaje de descarcerare și ambulanțe, pentru că la acel moment nu știau dacă pe refugiu erau oameni.Se fac măsurători la această oră, polițiștii trebuie să strângă toate probele pentru a stabili exact cum s-a putut petrece acest accident, trebuie să afle și viteza cu care circula șoferul în momentul în care a lovit scuarul de beton.

Noi reguli pentru poliţele RCA începând din 10 septembrie: Constatarea amiabilă se va putea face online. Ce se întâmplă cu preţurile asigurărilor
„În data de 07.09.2022, în jurul orei 22:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe șos. Olteniței.

Din primele verificari efectuate în urma sesizarii, s-a constatat faptul că un autovehicul, condus de un bărbat, se deplasa pe șos. Olteniței dinspre Piața Sudului către str. Ion Iriceanu, iar când a ajuns în dreptul refugiului de tramvai, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, conductorului auto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia.

Proprietarii de mașini electrice, copleșiți de criza energetică. Șoferii denunță o mare țeapă și vor să revină pe benzină: „Rentabilitatea unei mașini electrice nu se mai justifică!”
Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se precizează în comunicatul Poliţiei.