VIDEO Accident spectaculos pe autostradă. Un cauciuc aruncă o maşină în aer câţiva metri

Un impresionant accident rutier, demn de "Fast and Furious", a fost filmat şi postat pe reţele de socializare de către şoferul unui automobil Tesla, la sfârşitul lui martie, pe autostrada Ronald Reagan, la Chatsworth, în Los Angeles.

29 mart. 2023, 09:38
VIDEO Accident spectaculos pe autostradă. Un cauciuc aruncă o maşină în aer câţiva metri

În timp ce şoferul unui automobil marca Kia depăşea o camionetă, un pneu al camionetei s-a desprins şi a lovit Kia în plin. Maşina a fost aruncată în aer câţiva metri, a căzut pe capotă şi s-a oprit după câţiva metri.

Pneul a lovit din nou maşina şi s-a opt alături de KIA, practic distrusă. Şoferul maşinii sud-coreene a scăpat teafăr, în pofida violenţei accidentului, potrivit şoferului Tesla, care a filmat scena.

”În mod uluitor, şoferul Kia a scăpat teafăr”, a scris el pe Twitter, precizând că şoferul camionetei ”s-a oprit, s-a întors în fugă să verifice starea şoferului Kia şi şi-a cerut scuze pentru incident”.

Un purtător de cuvânt al patrulei autostrăzilor din California a confirmat, la postul american ABC7, declaraţiile martorului.

Şoferul Kia a scăpat cu ”răni uşoare”, a precizat el, potrivit News.ro.

Şoferul camionetei a scăpat, la rândul său, teafăr, însă vehiculul a fost avariat. O anchetă a fost deschisă pentru a stabili de ce s-a desprins pneul.

Potrivit primelor informaţii, cauza accidentului ar putea fi uzura piuliţelor.

Citeşte şi: Cinci români au murit şi alţi patru sunt răniţi grav, după o urmărire transmisă pe Facebook VIDEO