VIDEO/ Accident TERIBIL în Reșița. Un Audi Q7 a făcut praf o Dacia 1300. Patru mașini implicate, toate cu daună totală

Un accident rutier TERIBIL în care au fost implicate patru mașini s-a produs în Reșița. În urma impactului două persoane au fost rănite.

06 mai 2021, 14:53

Accident TERIBIL în Reșița. Impactul a avut loc joi după-amiază, într-un cartier din Reșița, județul Caraș-Severin. Două persoane au fost rănite după o coliziune între patru mașini, dintre care trei erau parcate, conform ISU Caraș-Severin. Din primele date, un autoturism a intrat cu viteză în alte trei mașini parcate.

Victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale, din primele date acestea suferind traumatisme ușoare.La fața locului au acționat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu două autospeciale cu apă și spumă si o ambulanță SMURD. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a afla îprejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Un șofer aflat la volanul unui autoturism Audi Q7 a intrat în mai multe autovehicule parcate pe partea dreaptă a drumului, pe Strada Castanilor din cartierul Muncitoresc. Martori care au asistat la accident susțin că autoturismul circula cu viteză mare în momentul în care un alt autoturism i-a tăiat calea, conform resita.ro.

Citește și: Cătălin Denciu, medicul-erou de la Piatra Neamţ, s-a întors din Belgia. Ce se întâmplă cu el după ce a ars în incendiul de la Spitalul Judeţean

Accident TERIBIL în Reșița. Un Audi Q7 a făcut praf o Dacia 1300

„Accident rutier în Reșița, cartier Muncitoresc, cu implicarea a 4 autoturisme, din care 3 parcate. Acționează Detașamentul de Pompieri Reșița cu două ASAS și o ambulanță SMURD. Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale (traumatisme ușoare)” , a declarat ISU Semenic.

Citește și:  Jandarm înjunghiat în Brăila. Agresorul, un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj, a fost internat la Psihiatrie