VIDEO: Apariție indecentă. Incredibil cum s-a putut afișa la un concert cea mai provocatoare cântăreață din Brazilia!

Larissa de Macedo Machado, cunoscută publicului larg sub numele de scenă Anitta, continuă să-și impresioneze fanii. Celebra cântăreață pop a dus spectacolele pop și raggaeton, cu accente erotice, la următorul nivel. 

27 aug. 2022, 14:00
VIDEO: Apariție indecentă. Incredibil cum s-a putut afișa la un concert cea mai provocatoare cântăreață din Brazilia!

În doar un deceniu, Anitta a devenit cea mai mare vedetă pop din Brazilia. Anitta a crescut în sărăcie, în favelele din Rio, iar acum are milioane de fani. Scoate hit după hit în țara lui Bolsonaro și Pele, iar pe Netflix are două seriale. Pe Instagram, peste 63 de milioane de fani are cântăreața.

Brazilianca oferă brazilienilor spectacole pline de energie, dar și de erotism. Anitta a adus inovație în divertismentul sud-american, ținute care mai de care mai bizare și totodată, provocatoare.

La cel mai recent show, cântăreața a purtat un costum din latex, pantaloni decupați, care i-au lăsat complet fundul la vedere. Pentru a atrage fanilor atenția și mai mult, Anitta a mișcat energic din posterior, pe ritmul muzicii.

Imaginile cu sexy-Anitta au făcut senzație printre internauți și au ajuns rapid virale în social media.

@davidneves021 @anitta #envolverchallenge #foryou #viral #fyp #fy #anitta ♬ Envolver – Anitta

@davidneves021 Y no te voy a envolver… 🔥 @anitta #elpasodeanitta #envolver #foryou #fy #fypシ #fyp #viral ♬ Envolver ANITTA – David Neves

@davidneves021 Vai malandra… @anitta #anitta #foryou #fyp #fy #viral #ensaiosdaanitta #show #eua ♬ som original – David Neves

Hit după hit pentru Anitta, campioana show-urilor muzicale erotice

Anitta, în vârstă de 29 de ani, și-a început cariera de cântăreață profesionistă în 2010. Celebritatea sa a cunoscut o puternică pantă ascendentă în anul 2012, după lansarea piesei „Meiga e Abusada”. În 2013 a urmat „Show das Poderosas”, în 2014 „Ritmo Perfeito”, iar în 2015 avea deja trei albume semnate.

De-a lungul timpului, Anitta a colaborat cu Madonna, Rita Ora, Cardi B, Black Eyed Peas, Iggy Azalea, Maluma, Major Lazer, Missy Elliott, J Balvin, Nile Rodgers. Luis Fonsi, Ozuna și Alesso.

Cele mai recente hituri ale Anittei, „Me Gusta” și „Envolver”, au strâns sute de milioane de vizualizări pe YouTube.