FOTO: Ea e cea mai sexy luptătoare de box din lume. Internauții o confundă cu o actriță de filme pentru adulți

O blondină focoasă este considerată cea mai frumoasă pugilistă din lume. Internauții o confundă foarte des cu o starletă de filme pentru adulți, susține campioana mondială la box.

20 aug. 2022, 20:49

Sporturile de contact au devenit din ce în ce mai populare în rândul femeilor, astfel că şi în box duritatea lasă locul feminintăţii. Inclusiv femei despre care ai spune că sunt manechine aleg să practice un sport dur. Printre acestea se numără Ebanie „Blonde Bomber” Bridges.

Ebanie Bridges, din Australia, este cea mai frumoasă pugilistă din lume. Mulți internauți susțin că sportiva arată mai degrabă ca o actriță de filme pentru adulți.

Frumoasa sportivă a fost campioană mondială. Potrivit biografiei sale, ea „face parte dintr-o nouă mișcare a femeilor din box, inspirațională, încurajatoare, care mișcă fanii să îmbrățișeze boxul mondial”.

Mădălin Ionescu, pus la zid de către fani. Câte aventuri a avut prezentatorul TV de când și-a cunoscut soția

Ebanie Bridges se afișează în tanga, în fața presei înaintea meciurilor din box

Ori de câte ori are ocazia, Ebanie Bridges face ședințe foto provocatoare, în costume de baie sau lenjerie intimă transparentă. Chiar și la conferințele de presă de dinaintea meciurilor, blondina își etalează formele. Ea își face apariția cu bikini minusculi în fața presei, fără pic de complexe.

Adelina Chivu, de nerecunoscut pe plaja din Mamaia. Cum arată soţia fostului căpitan al Naţionalei şi al lui Inter FOTO
Mai mult, pe site-ul oficial, frumoasa sportivă vinde obiecte personalizate, inclusiv imagini sexy cu autograf. Ebanie, în vârstă de 35 de ani, a disputat ultimul meci în martie 2022. Și-a învins adversara prin decizie unanimă.

În prezent, sexy sportiva este stabilită în Marea Britanie. Pe Instagram are nu mai puțin de 514.000 de urmăritori, pe Facebook peste 150.000.