VIDEO Autostrada Soarelui A2 blocată de o turmă de oi în zona Podului de la Cernavodă

Trei ciobani și o turmă de oi au încurcat traficul vineri pe Autostrada A2 în zona Podului de la Cernavodă. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru decongestionarea traficului.

13 ian. 2023, 16:08
VIDEO Autostrada Soarelui A2 blocată de o turmă de oi în zona Podului de la Cernavodă

Poliţiştii constănțeni au intervenit vineri pe Autostrada A2 pentru dirijarea traficului după ce o turmă de oi ce a încurcat circulația. Animalele au fost coborâte de pe pod fără incidente, dar circulația rutieră a fost îngreunată. Un șofer a filmat turma de oi care mergea pe Autrostradă și a postat imaginile pe rețelele de socializare cu mesajul ”Delegație pe autostrada Soarelui”.

„Poliţiştii prezenţi la faţa locului au asigurat siguranţa traficului rutier, fără crearea de restricţii totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil (după pod). Menţionăm faptul că, pe parcursul activităţilor, nu au fost înregistrate evenimente”, a precizat IPJ Constanţa.

Citește și: REVOLTĂTOR! Sistemul „Big Brother” al Bucureștiului, instalat de o firmă din comuna Islaz din Teleorman deținută de o femeie de 75 de ani! Cât a plătit Primăria Capitalei companiei cu un singur angajat și care a avut cifra de afaceri zero timp de mai mulți ani!

 

Trei ciobani au fost amendați pentru că și-au urcat mioarele pe podul de la Cernavodă

Poliția a transmis că trei ciobani, cu vârste cuprinse între 33 şi 63 de ani, au fost amendaţi în total cu 10.005 de lei. Fiecare a primit câte o sancţiune de 3.335 de lei pentru că au circulat ca pietoni pe autostradă, dar şi pentru că au condus o turmă de animale pe Autostrada Soarelui, potrivit news.ro.