Bucăţi din Pasajul Basarab, căzute pe capota unei Tesla: „Soluţiile vin doar după producerea unei tragedii”

O bucată din Pasajul Basarab a căzut peste o mașina care circula pe sub pod, joi, 25 ianuarie. Incidentul a fost surprins de camera de bord a șoferului.

26 ian. 2024, 18:24
Bucăţi din Pasajul Basarab, căzute pe capota unei Tesla: „Soluţiile vin doar după producerea unei tragedii”

Șoferul a vorbit despre incident pe Facebook. Acesta a relatat că a avut noroc deoarece o bucată mai mare, care putea provoca pagube semnificative, a căzut chiar pe lângă mașina lui.

”O bucată din Pasajul Basarab s-a desprins și a căzut peste mașina pe care o conduceam. Norocul, dacă pot spune lucrul ăsta, este că o bucată mai mare a căzut lângă mașină.

Evenimentul s-a întâmplat la ora 17:43:34, conform înregistrării se pe mașină.

Bucati din Pasajul Basarab

Voi notifica Primăria București si voi solicita plata reparației pentru daunele create. Nu cred ca voi recupera ceva dar poate voi reuși să preîntâmpin o tragedie. După cum am fost obișnuiți până acum, soluțiile vin doar după producerea unei tragedii. Având în vedere că acest eveniment nu este o tragedie, probabil că autoritățile nu vor face nimic dar merită să încerc”, a scris Ciprian pe Facebook.

Citeşte şi: Destinul tragic al lui Mădălin, tânărul român care a plecat dintre noi la doar 22 de ani. S-a prăbușit pe stradă în Italia și nimic nu l-a mai putut salva

Cu toate acestea, șoferul a declarat ulterior pentru Antena 3 că nu o să facă plângere, motivând că procedura este complicată și riscă să piardă mai mult timp și bani: ”O să îmi asum dauna și cam atât… Nu cred că este un proces ușor să îți recuperezi dauna când se întâmplă așa ceva. Din păcate”.

Pasajul Basarab a fost inaugurat în 2011, însă nici până în ziua de azi nu are recepția făcută. În martie 2023, Nicușor Dan anunța că Pasajul Basarab din București va fi expertizat pentru a putea fi preluat de Administrația Străzilor.

Citeşte şi: Cod roşu de intervenţie la Bacău. Maşină spulberată de tren, doi tineri au murit pe loc VIDEO