VIDEO Cadoul extravagant primit de fiul Nadiei Comăneci de ziua lui: „Îşi dorea de multă vreme. I-am luat acum, la împlinirea a 17 ani”

Dylan, fiul Nadiei Comăneci și a lui Bart Conner, a împlinit zilele trecute 17 ani, iar părinții săi i-au făcut un cadou pe care și-l dorea mult.

05 iun. 2023, 13:09
VIDEO Cadoul extravagant primit de fiul Nadiei Comăneci de ziua lui: „Îşi dorea de multă vreme. I-am luat acum, la împlinirea a 17 ani”

Adolescentul a primit o motocicletă Harley Davidson, de care acum este foarte mândru. Potrivit spuselor Nadiei Comăneci, Dylan are permis atât pentru motocicletă cât și pentru mașină.

„Își dorea de multă vreme o astfel de motocicletă. Atât eu cât și Bart am decis să i-o facem cadou acum, la împlinirea vârstei de 17 ani. Condusul îl pasionează. Dar alternează cu mersul pe motor. Îmi place că este foarte prudent. Se încadrează tot timpul în limita normală de viteză. Mă refer aici, la ambele. Din punctul ăsta de vedere pot spune că stau liniștită”, a declarat Nadia pentru ProSport.

„Mașina pe care Dylan o conduce este una destul de puternică. E necesar pentru început. În timp va decide dacă va rămâne pe acest tip de mașină sau nu. Dar pentru că am vorbit ceva mai devreme de motocicletă, niciodată nu merge fără cască. Oricum nu ar avea voie fără”, a mai punctat ea.

Dylan Conner, fiul legendarei Nadia Comăneci şi al marelui campion american Bart Conner, are 17 ani şi de aproape un an este într-o relaţie cu o colegă de şcoală. Cei doi se înţeleg de minune, iar recent s-au afişat la un eveniment organizat de cei doi foşti mari gimnaşti.

Fosta mare gimnastă a participat de curând la evenimentul organizat de Gymnastics Hall of Fame, alături de soțul ei Bart Conner și de fiul lor Dylan, care a venit însoțit de iubita sa.

„E un moment special și pentru mine ca mamă. Sunt fericită dar și emoționată în egală măsură. Dylan îmi spune că trăiește niște sentimente unice. E frumoasă această etapă a vieții dar și responsabilitatea că părinte este una foarte mare. Sunt colegi de școală. Se înțeleg foarte bine și asta contează cel mai mult”, a precizat Nadia Comăneci, pentru sursa citată.

Citeşte şi: Dana Marijuana renunță la Capitală, din cauza facturilor prea mari. Se va muta într-un container, în Vama Veche, alături de fiica sa