Dana Marijuana renunță la Capitală, din cauza facturilor prea mari. Se va muta într-un container, în Vama Veche, alături de fiica sa

Dana Marijuana a decis să plece din București și să se mute într-un container, la malul mării, pe un teren din Vama Veche.

05 iun. 2023, 11:52
Dana Marijuana renunță la Capitală, din cauza facturilor prea mari. Se va muta într-un container, în Vama Veche, alături de fiica sa
Dana Marijuana se mută într-un container, în Vama Veche

Dana Marijuana se mută din București din cauza traiului de viață prea scump și a decis să se mute într-un container, în Vama Veche. Facturile mult prea mari din Capitală au făcut-o să părăsească orașul și să facă o schimbare în viața ei.

Pentru că vrea să facă economie, s-a hotărât să plece pe litoral, dar nu de una singură, ci alături de fiica ei cea mică. Iubitul nu o va însoți, pentru că este ocupat la locul de muncă, dar cei doi vor face naveta pentru a petrece timp împreună.

Citește și: Sacrificiile făcute de Dana Marijuana pentru a duce un trai decent. Ce a ajuns să facă vedeta pentru bani: „Dacă mergi pe colo și pe colo, tot mai strângi”

Cel puțin pentru o perioadă, Dana Marijuana va locui în Vama Veche, acolo unde deține un teren de 300 de metri. Vedeta a dezvăluit că noua ei locuință este destul de încăpătoare, cât un apartament cu trei camere, unde își așteaptă și prietenii.

„Eu o să mă mut din București, iubitul meu încă lucrează și nu poate veni, așa că o să facem naveta unul la altul. Nu mă despart de tot de București, pentru că am familia și actele aici.

Asta o să fie… Nu ne despărțim de tot! Mă mut la Vama Veche, la mare. O să o iau pe fiica cea mică cu mine, iar cea mare va rămâne în București cu tatăl ei.  Am un teren acolo de 300 de metri, cu niște containere, ca un fel de apartament cu trei camere. O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos! O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu”, a declarat ea, pentru impact.ro.

Aceasta susține că facturile prea mari au doborât-o și, din cauza problemelor cu nervii, nu vrea ca starea ei să se agraveze din cauza atmosferei din București. Vedeta se va muta chiar luna aceasta.

„Mă voi muta la jumătatea lunii iunie. Nu mai pot cu stresul din București. Facturile m-au omorât! Nu mai pot! Din cauza asta plec, ca să scap de stresul ăsta. Eu am problemele mele cu nervii, aș vrea să fiu mai liniștită, să nu mai fiu stresată”, a mai spus Dana Marijuana.

Citește și: Dana Marijuana iubeşte din nou. Cine este bărbatul care a făcut-o să treacă peste moartea iubitului: „Lucrează în MApN”

Dana Marijuana iubește din nou, după moartea iubitului

Anul trecut, vedeta și-a pierdut iubitul într-un mod tragic. Daniel Burlacu, fostul său iubit al acesteia, a murit după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap. Cântăreața a suferit enorm, dar, acum, iubește din nou și se gândește să se mărite cu noul partener.

„În sfârșit acum sunt bine! Slavă Domnului. Ne dorim în continuare să ne căsătorim, nu s-a schimbat nimic din planurile noastre pentru viitor. Acum m-am așezat la casa mea, sunt bine. Nu mai am nici acel local din Centrul Vechi, l-am închis, vreau să revin să fac bijuterii, să mă fac creatoare de bijuterii. M-am mutat împreună cu iubitul meu și ne este foarte bine.  Nu gătește nimeni în casă, nici eu, nici el, momentan doar ne cumpărăm mâncare”, a declarat Dana Marijuana pentru click.ro.