VIDEO: Ce a păţit un tânăr după ce s-a jucat 16 ore pe calculator şi a băut 8 litri de energizante

Un adolescen norvegian a ajuns la spital cu induficienţă renală, după ce s-a jucat 16 ore pe calculator, timp în care a consumat nu mai puţin de 8 litri de băutură energizantă pentru a putea să rămână treaz, scrie New York Daily News.

24 mart. 2014, 15:52
VIDEO: Ce a păţit un tânăr după ce s-a jucat 16 ore pe calculator şi a băut 8 litri de energizante

La finalul maratonului, Henrik Eide Dahl, de 14 ani, a leşinat în cantina liceului. Adolescentul a fost transportat la spital, medicii spunând că băiatul are şanse să îşi recapete sănătatea. 

„Jucam Call of Duty. La un moment dat, în faţa mea totul s-a întunecat şi am leşinat. Când m-am trezit, eram îngrozit. Acum ştiu că nu e bine să beau atât de multe energizante”, a declarat Henrik, potrivit jurnalul.ro.

Dus de urgenţă cu un avion la spitalul din Lillehammer, Henrik a intrat în comă în momentul în care rinichii săi au început să cedeze. Medicii i-au instalat o sondă renală şi a fost conectat la un aparat de respiraţie artificială. 

După două săptămâni petrecute în spital, Dahl a fost externat, însa va trebui să urmeze un tratament pentru stabilizarea tensiunii sângelui.