VIDEO! Cine e Sebi YNY, noua senzaţie din lumea muzicii pentru adolescenţi! Trapper-ul de 17 ani e pe locul 3 în trending pe Youtube cu o piesă plagiată după Mary J. Blige

Cine e Sebi YNY, noua senzaţie din lumea muzicii pentru adolescenţi. Trapper-ul de 17 ani a ajuns la o performanţă incredibilă, într-un timp foarte scurt. La acest moment, e pe locul 3 în trending pe Youtube cu o piesă plagiată după Mary J. Blige.

07 dec. 2021, 14:26

Cine e Sebi YNY. A devenit favoritul adolescenţilor rapid, însă nu prea se cunosc foarte multe lucruri despre el. Trapper-ul urmărit de peste 200.000 de fani pe Instagram are 17 ani şi şi-a făcut debutul în industria muzicală cu melodia care este în prezent și cel mai mare hit al lui, ”TOP”, lansată în 29 octombrie 2019.

Citeşte şi: Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea? „Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. M-au plictisit toți”

Cine e Sebi YNY

Sebi YNY este urmărit și ascultat în mare parte de publicul tânăr, copii sau ascolescenți. În prezent, este unul din cei mai în vogă artişti din România, reuşind să facă peste 28 de milioane de vizualizări, în urma a doar 11 videoclipuri postate pe contul său de Youtube.

La acest moment, este în trending pe Youtube cu o piesă plagiată după Mary J. Blige.

Si pe platforma de TikTok Sebi YNY se află în topuri, are peste 37 de milioane de vizualizări.

Chiar dacă a debutat în urmă cu aproape trei ani, succesul răsunător l-a cunoscut în ultimele luni, odată cu cu melodia ”Enzo Ferrari”, care a fost cel mai mare hit al acestuia, în anul 2021, și a colaborărilor cu artiști precum MGK666, Petre Ștefan sau Berechet.

Citeşte şi: Abi Talent, schimbare totală de atitudine. Cântăreţul îşi va schimba numele şi vine cu un mesaj pentru noua generaţie: E ok să fii gras, cu acnee şi gay. Important e să te simţi bine!

În prezent, a reușit să ajungă și pe locul 3 în Trending cu piesa ”CF2” în colaborare cu Niku și Aron, strângând peste 1 milion de vizualizări în mai puțin de o săptămână.